Afbeelding

Ontdek de kracht van je eigen verhaal met Vuurwerk

Partnerbijdrage

Het lijkt zo simpel: je hebt ‘n logo, website, pagina op sociale media… Klaar om te knallen met je onderneming, toch? Dan volgt vaak de werkelijkheid. Nauwelijks clicks of leads, weinig online groei, niemand merkt je op. Dit is waar Vuurwerk voor je in de bres springt.

Vuurwerk is een full-service marketingbureau in Arnhem, met stevige wortels in de wereld van grafisch ontwerp. Al tientallen jaren zetten wij ons in voor onze klanten om creatieve, nieuwe invalshoeken te vinden om hun organisaties in de schijnwerpers te zetten. Of dat nu is door uniek drukwerk te ontwikkelen, de juiste contentmarketing toe te passen, je nieuwe huisstijl te ontwerpen of de website op de schop te nemen; bij Vuurwerk kan het.

Als het gaat over (online) marketing en je merkidentiteit is er te veel om op te noemen voor één blogje op Intermediair. Daarom tippen we de belangrijkste zaken aan om je een idee te geven hoe wij te werk gaan – en je te inspireren!

1. SEO op z’n vuurwerk

Goede vindbaarheid op Google en andere zoekmachines: SEO is en blijft de heilige graal van online marketing. De eerste link op de pagina krijgt tenslotte de meeste clicks. Een hoge ‘ranking’ krijgen lijkt echter steeds lastiger te worden. Scherpe concurrentie, de komst van AI, continue aanpassingen van de regels… Valt daar nog tegenop te SEO’en? Wij zeggen: natuurlijk wel! Het lukt door op de hoogte te blijven van de spelregels, je doelgroep goed te kennen en innovatieve manieren te vinden om boven de ruis uit te stijgen. De juiste zoekwoorden, link building, snelle servers – wij regelen alles voor je.

2. Meten is weten

Veel van wat er op je website gebeurt, speelt zich buiten je blik af. Waar komen de bezoekers vandaan, wie zijn ze, waar klikken ze eigenlijk op? Door analytics toe te passen, kun je al deze stappen nagaan. Het interessante daaraan is dat je het kunt inzetten om te zien hoe het beter zou kunnen als het níét meteen lukt. Wat als de bezoeker na twee seconden je website wegklikt? Of wel verder kijkt, maar uiteindelijk niets bestelt, download of informatie opvraagt? Dat is het moment om verder te sleutelen.

3. Strategisch meedenken

Vanuit ons kantoor in Arnhem helpen wij onze klanten te groeien door de inzet van content (zowel online als offline), leads en marketing. Geen ‘u vraagt, wij draaien’: wij zijn betrokken en denken op strategisch niveau mee om zo het onderste uit de kan te halen. Of het nu gaat om een app, website, boek of magazine, Vuurwerk heeft de ervaring en expertise in huis. Meer weten over hoe wij precies te werk gaat? Lees dit blogartikel op onze site.

De kracht van je eigen verhaal

Ons doel is om bedrijven te helpen groeien vanuit de basis die ze al in huis hebben. Elk bedrijf heeft zijn eigen potentieel, unieke ‘selling points’ en een authentiek verhaal. Vuurwerk helpt je ontdekken wat de verhaalkracht van jouw organisatie is en hoe we deze optimaal kunnen inzetten. Neem contact met ons op via info@vuur-werk.nl of bel naar 026 351 61 93!

Dit artikel wordt u aangeboden door vuur-werk.nl Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant