Home-Start vrijwilligster Rasha Khodan met deelneemster Sylvia de Keizer. Foto: PR

Home-Start vrijwilligster Rasha Khodan met deelneemster Sylvia de Keizer. Foto: PR

Word gezinsmaatje bij Home-Start

Zorg

ZUTPHEN - Op woensdag 24 augustus houdt Home-Start Zutphen een open dag van 10.00 tot 14.00 uur aan de Nieuwstad 37a in Zutphen.

Opvoeden doe je samen! Soms lukt het even niet en kan de uitdaging voor ouders te groot zijn. Daarom is Home-Start op zoek naar vrijwilligers die deze ouders een steuntje in de rug willen geven. Wat voor de een als een kleine moeite voelt, kan voor een ander een wereld van verschil maken. 

Een ervaren vrijwilliger vertelt: “Meerdere keren hoorde ik van Home-Start en ik dacht: Hoe fijn is het als ik als ouder (en dus ervaringsdeskundige) iets zou kunnen betekenen voor een andere ouder?. In het kennismakingsgesprek met één van de Homestart coördinatoren was het me meteen duidelijk: dit is wat ik wil! Home-Start voelt als een warme deken waar je welkom bent en jezelf mag zijn, waar je trainingen en begeleiding krijgt en terugkombijeenkomsten. Als vrijwilliger sta je náást de ouder met respect voor zijn/haar manier van opvoeden. De ouder voelt zich gezien en gehoord en is vaak enorm dankbaar en dát is waar je als vrijwilliger heel blij van wordt.”

Nieuwsgierig? Kom naar de open dag of bel voor meer informatie met een van de coördinatoren Home-Start Zutphen: Yvonne Scherjon en Maria Olde Monnikhof. 


0575-546057

www.home-start.nl/zutphen/home

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant