Foto: PR

Foto: PR

Unieke grote fair met antiek, curiosa, vintage, brocante en bloemen en planten

Zakelijk

Tweede pinksterdag in Kasteeltuin Vorden

VORDEN - Op tweede pinksterdag, 20 mei, wordt de prachtige Kasteeltuin Vorden omgetoverd tot het decor van de allereerste ‘Grote Antiek, Curiosa, Vintage en Brocante Fair’. Dit veelbelovende evenement belooft een dag vol verrassingen en ontdekkingen te worden. De fair met maar liefst 150 stands die tot de rand toe gevuld zijn, is open van 9.00 tot 16.30 uur, zodat bezoekers voldoende tijd hebben om de bijzondere schatten te ontdekken.

Deze unieke fair, een primeur voor de regio, brengt verzamelaars, liefhebbers van antiek, en schatzoekers samen voor een onvergetelijke dag. Wat deze fair extra bijzonder maakt, is het uitgebreide en gevarieerde aanbod dat te vinden is. Van prachtige antieke meubels tot vintage kleding, van curiosa tot brocante vondsten, er is voor ieder wat wils. Het is een walhalla voor liefhebbers van stijl, geschiedenis en nostalgie.

De organisatoren hebben er alles aan gedaan om deze fair toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht het budget. De toegangsprijs bedraagt 7,50 euro voor volwassenen, en kinderen van zes tot twaalf jaar 4 euro, inclusief gratis kasteelbezoek. Daarnaast is parkeren ook kosteloos, zodat bezoekers zonder zorgen kunnen genieten van deze bijzondere dag.

Dit evenement belooft een uitstekende gelegenheid te worden om iets unieks en speciaals te vinden, terwijl men zich onderdompelt in de sfeer van de prachtige Kasteeltuin Vorden. Dus, reserveer maandag 20 mei in de agenda en kom naar de ‘Grote Antiek, Curiosa, Vintage en Brocante Fair’ voor een dag vol schattenjacht, verwondering en gezelligheid.

Antiek, curiosa, vintage en brocante en bloemen en planten fair in Kasteeltuin Vorden. Foto: PR
Antiek, curiosa, vintage en brocante en bloemen en planten fair in Kasteeltuin Vorden. Foto: PR
Antiek, curiosa, vintage en brocante en bloemen en planten fair in Kasteeltuin Vorden. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant