Het project Pracht bestaat uit drie woongebouwen met 74 appartementen en 6 penthouses. Beeld: PR

Het project Pracht bestaat uit drie woongebouwen met 74 appartementen en 6 penthouses. Beeld: PR

Nieuwe appartementen aan de IJssel

Wonen

ZUTPHEN - De afgelopen jaren heeft Noorderhaven in Zutphen een metamorfose ondergaan. Van een industrieterrein veranderde het in een levendige wijk waar wordt gewoond, gewerkt en ontspannen. Er zijn woningen en appartementen gerealiseerd voor gezinnen, starters, senioren. Huur en koop en in diverse prijsklassen. Binnenkort start de verkoop van het laatste project met nieuwbouwappartementen in Noorderhaven aan de oever van de IJssel.

Dit laatste project heeft als naam Pracht gekregen en bestaat uit drie woongebouwen met 74 appartementen en 6 penthouses. Twee gebouwen tellen zeven woonlagen, een telt er negen. Op de bovenste woonlaag van elk gebouw komen twee penthouses. De appartementen hebben twee of drie slaapkamers, een royale badkamer en een berging en parkeerplaats in de parkeerkelder.

Sneak preview 17 maart
De verkoop van Pracht staat gepland in mei 2022. Op donderdag 17 maart is er een online sneak preview waarin wordt verteld over de appartementen, de verschillende typen en het verkooptraject. Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor deze eerste online kennismaking met Pracht via: www.pracht-noorderhaven.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld