Foto: PR

Foto: PR

Foto:

Op 24 en 25 september geen treinen tussen Zutphen en Apeldoorn

Vervoer

ZUTPHEN - Vanwege werkzaamheden aan het spoor rijden er van zaterdag 24 september tot en met zondag 25 september tussen Zutphen en Apeldoorn geen treinen. Arriva zet dan vervangend busvervoer in.

Pendelbussen
Aan de achterzijde van station Zutphen staan de bussen. De stopbus van Apeldoorn naar Zutphen stopt niet op station Klarenbeek. Tussen station Klarenbeek en Voorst-Empe en station Klarenbeek en Apeldoorn de Maten rijden op afroep bussen. Op doordeweekse dagen hoeven reizigers tijdens de spitsuren (voor 9 uur en tussen 16.00 en 19.00 uur) niet te bellen want dan staan er bussen klaar.

Telefoonnummer belbus Apeldoorn de Maten en Apeldoorn Centraal: 06 12 99 34 83. Telefoonnummer belbus Voorst-Empe: 06 20 79 89 38.

Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals een ov-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het niet mogelijk om een fiets mee te nemen.?

Langere reistijd
Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer is te vinden op arriva.nl/werkaanhetspoor. De hele reis, van deur tot deur, kan vooraf worden gepland, geboekt en betaald via de glimble app van Arriva (te downloaden via www.glimble.nl). Of plan de reis op www.arriva.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant