Een selectie van de 45 elektrische voertuigen op de Experience Day op zaterdag 18 juni in Zutphen. Foto: Carlos Stevering
Een selectie van de 45 elektrische voertuigen op de Experience Day op zaterdag 18 juni in Zutphen. Foto: Carlos Stevering

Elektrisch rijden ervaren tijdens Experience Day in Zutphen

Vervoer

ZUTPHEN/DOETINCHEM – Een groot en divers aanbod van elektrische voertuigen is beschikbaar tijdens de Experience Day op zaterdag 18 juni in Zutphen. Broekhuis Opel uit Doetinchem is hierbij een belangrijke partner.

Naast de Opel Corsa-e en Mokka-e kan ook een mini-proefrit worden gemaakt met de elektrische bestelwagens Combo-e en Vivaro-e. De nieuwe, compacte Rocks-e kan deze dag eveneens worden beproefd. De Doetinchemse collega E-Bike Gelderland stelt de innovatieve Carver beschikbaar, en ook de Brekr elektrische bromfiets ontbreekt niet.
In totaal biedt het evenement 45 elektrische voertuigen om te bekijken, te vergelijken én om erin te rijden. Dit vindt plaats van 9.45 tot 16.00 uur op het parkeerterrein van FC Zutphen, Meijerinkpad 1 in Zutphen. De toegang is gratis.

Vooraf aanmelden voor de Experience Day is gewenst, dat kan via de site. Ook op de dag zélf kun je je aanmelden voor een proefrit.


zutphenenergie.nl/inschrijven

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant