OV-ambassadeurs, vrijwilligers en zelf ook op leeftijd, geven uitleg over reizen met trein en bus. Foto:PR
OV-ambassadeurs, vrijwilligers en zelf ook op leeftijd, geven uitleg over reizen met trein en bus. Foto:PR

Telefonisch spreekuur voor vragen over het OV

Vervoer

ZUTPHEN/WARNSVELD - 55-plusser en vragen over reizen met het OV? Maak dan gebruik van het telefonisch spreekuur. OV-ambassadeurs geven antwoord op vragen over het gebruik van het OV.

Reizen met het openbaar vervoer is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Provincies Gelderland, Flevoland en Overijssel vinden het belangrijk dat iedereen met het openbaar vervoer veilig en gemakkelijk kan reizen. Daarom geven OV-ambassadeurs, vrijwilligers en zelf ook op leeftijd, uitleg over reizen met trein en bus.

De maandelijkse inloopspreekuren voor 55-plussers, die meer willen weten over reizen met het openbaar vervoer, zijn helaas tot nader orde geannuleerd. De coronamaatregelen laten het niet toe. Met vragen over het gebruik van het OV kan men wel terecht tijdens het telefonisch spreekuur.

Weten hoe een OV-chipkaart aangevraagd moet worden of hoe de 40 procent korting voor samen reizen werkt? Meer weten over de coronamaatregelen in het OV of juist informatie over verlenging van abonnement, keuzedagen en/of bent u (onverwacht) noodgedwongen afhankelijk van OV maar u weet nog niet hoe het werkt?

Bel dan met een OV-ambassadeur tijdens het telefonisch spreekuur. Dit kan van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur via 038 - 303 70 10.


www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld