Spits Norsi Güly weet dit keer het doel niet te vinden voor zijn team. Foto: Jan Slagter
Spits Norsi Güly weet dit keer het doel niet te vinden voor zijn team. Foto: Jan Slagter Picasa

Be Quick slikt nipte nederlaag tegen Kolping Dynamo

Sport

ZUTPHEN - In een intense strijd op het veld stond Be Quick vandaag tegenover Kolping Dynamo. Ondanks een dappere poging van het thuisteam, moesten ze uiteindelijk een nipte nederlaag incasseren.

Het spannende duel begon met een vroege voorsprong voor Kolping Dynamo, toen linkerspits Sander Koevoet al in de 8e minuut het net wist te vinden, ondanks de inspanningen van doelman Lars Metselaar. Be Quick zette alles op alles om terug te komen en slaagde daar kort na rust in, dankzij een prachtig doelpunt van Huseyin Cengiz vanaf de rand van het zestienmetergebied: 1-1.

Maar de gelijke stand was van korte duur, want vijf minuten later wist Kolping Dynamo opnieuw te scoren (1-2). Slecht uitverdedigen aan de linkerkant leidde tot een schot van Sander Koevoet, dat door Daan Boonstra eenvoudig werd binnengetikt, waardoor Kolping Dynamo weer op voorsprong kwam.

Be Quick voerde de druk op in de hoop opnieuw gelijk te maken. De aanvallers, waaronder Norsi Güly, Joey Parauti en Noël Lawson, deden hun uiterste best, maar slaagden er niet in de gelijkmaker te forceren. Een late kans voor Norsi Güly ging over, waardoor Kolping Dynamo de volle drie punten mee naar huis nam.

Volgende week staat Be Quick voor een nieuwe uitdaging tegen Groen Wit ’62 in Apeldoorn. Het team zal vastberaden zijn om terug te komen na deze teleurstelling en te streven naar een positief resultaat.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant