Beeldmerk Zutphens Sport- en Beweeggala

Beeldmerk Zutphens Sport- en Beweeggala

Zutphens Sport- en Beweeggala op vrijdag 1 maart

Sport

ZUTPHEN - Wie wordt sporter, sportploeg en vrijwilliger van het jaar? En welk buurt- of maatschappelijk initiatief op het gebied van sport en bewegen gaat met de eerste prijs naar huis?  Vrijdagavond 1 maart wordt het bekend tijdens het Zutphense Sport- en Beweeggala.

De afgelopen tijd konden inwoners van Zutphen hun favoriet nomineren. Uit de vele inzendingen heeft de jury per categorie drie genomineerden gekozen. Tijdens de gala-avond maakt de jury per categorie de winnaar bekend. 

De genomineerden
 De sport-/beweegprestatie van het jaar individueel:  Yannick Vrielink (Nederlands kampioen rally), Henk Schouten (handbike) en Zain Nur Foinsiyo (Noord Nederlands kampioen boksen).

De sport-/beweegprestatie van het jaar team: De Plotter (schaakkampioen Zutphen en 5e plek Gelderland), Be Quick JO16  (bekerkampioen voetbal) en Fietsen van Zutphen naar Parijs in 1 dag.

De vrijwilliger van het jaar: Piet van Duinhoven (AZC), Eddy Groen (AV Hanzesport) en Dick Vosselman (FC Zutphen).

De actieve Buurtprijs: Vrije slag door Zutphen, Skate Event Canyon Jam en Triathlon Zutphen.

De maatschappelijke beweegprijs: Battle 4 kids, Eyegames en Sportspeeltuin WSV Volleybal.

Avond vol entertainment
Het Zutphens Sport- en beweeggala vindt plaats in de Buitensociëteit van de Hanzehof en staat in het teken van inclusie: iedereen kan meedoen. Tijdens de avond wordt aandacht besteed aan het thema inclusie door inspirerende sprekers en entertainment. De presentatie tijdens de avond is in handen van Gert van ’t Hof, bekend van Studio Sport.
Lokale omroep RTV Berkelstroom zendt het gala ‘live’ uit via www.berkelstroom.nl, YouTube, Facebook en radio FM 106.1. 

Het gala bijwonen? De laatste gratis toegangskaarten zijn aan te vragen via www.actiefzutphen.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant