Foto: PR

Foto: PR

PR WSV

Turnsters WSV Warnsveld succesvol tijdens plaatsingswedstrijden

Sport

WARNSVELD - De afgelopen twee weken hebben diverse teams van WSV Warnsveld meegedaan aan de tweede plaatsingswedstrijden in Didam.

De meiden van Middenbouw 5 en Bovenbouw G mochten het spits afbijten. Ondanks het gemis van Bente vanwege een blessure, hebben Angel en Emma een knappe derde plaats veroverd voor het team. De WSV Toppers, bestaande uit Liselotte, Yvette, Femke, Noëlle en Noa, sloten aan met een vierde plaats. Indy, Mila en Daphne, samen met Brino Lochem als het mixteam de Turntoppers, wisten zelfs het podium te beklimmen met een zilveren medaille.
De volgende week was het de beurt aan de meiden van Middenbouw 6. Verdeeld over drie verschillende teams, stonden zij klaar voor de uitdaging. In team de Guppies vertegenwoordigden Rhea en Chunya, terwijl Emma en Dana het team de Mini’s vormden. Het team de Ukkies bestond uit Kenza, Julia en Eva. De meiden gingen vol goede moed de wedstrijd in en lieten zien wat ze konden. De Guppies behaalden een verdienstelijke vierde plek, terwijl de Mini’s een vijfde plaats innamen. Ook de Ukkies wisten zich te handhaven met een vierde plek.

De trainsters kijken vooruit naar de laatste plaatsingswedstrijden.

Turntoppers zilver

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant