Acrogymnasten SZG Zutphen

Acrogymnasten SZG Zutphen

Goud en brons voor acrogymnasten SZG Zutphen

Sport

ZUTPHEN - Op zaterdag 10 februari mochten twintig acrogymnasten van SZG in Hasselt opkomen voor hun tweede plaatsingswedstrijd.

In wedstrijd 1 mochten Sara, Lotte en Lieke beginnen. Zij lieten een mooie oefening met strakke onderdelen zien. Daarna waren Isa en Milou aan de beurt. Bij het eerste onderdeel leek het even mis te gaan maar Isa zorgde er toch voor dat het lukte. Daarna ging alles heel netjes. Als laatste in wedstrijd 1 lieten Liam en Nouraya een mooie oefening zien en werden beloond met goud.

In wedstrijd 2 mochten Lauren, Jans en Noor beginnen. De meiden lieten een strakke dans zien en werden derde. Meteen hierna lieten Bette en Lucie een nieuw onderdeel met een salto zien en niet veel later mochten Evy, Kate en Roos.

In wedstrijd 3 mochten Iris en Marly beginnen. De oefening zag er netjes uit en de onderdelen gingen goed. Totaal onverwacht mochten de meiden het podium betreden om goud in ontvangst te nemen. Als laatste van de dag mochten Bente, Mariët en Elin. Zij lieten een mooie oefening met een zelfverzekerde dans zien.

Acrogymnasten SZG Zutphen. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld