Koen Eitjes (in het nieuwe uittenue) in strijd om de bal.
Foto: Suzanne Halfmouw
Koen Eitjes (in het nieuwe uittenue) in strijd om de bal. Foto: Suzanne Halfmouw

Warnsveldse Boys verliest ondanks sterke start van AZC met 3-1

Sport

WARNSVELD - Warnsveldse Boys was er op gebrand om 1 of meerdere punten mee naar huis te nemen, maar moest het na een sterke start toch bij AZC laten. 

Warnsveld begon zeer strijdvaardig aan de wedstrijd en de duels waren rijkelijk aanwezig. Tot echt grote kansen kwam het niet in de eerste 35 minuten, waarin Warnsveld wel wat meer de overhand had. In de 40e minuut dan toch de 1-0 voor AZC, nadat de verdediging de bal niet weg kreeg en AZC van dichtbij de bal in het net kon leggen. Nog geen 3 minuten later een penalty voor AZC, welke snoeihard werd ingeschoten: 2-0 ruststand. 

Meteen na de rust, in de 46e minuut, heeft Warnsveldse Boys geluk: een eigen doelpunt door Azc, 2-1. Hierna volgt een grote kans voor een strijdbaar Warnsveld om de gelijkmaker op het bord te zetten, maar deze werd niet benut, en ook de keeper van AZC behoede een zekere 2-2 (kopbal) met een geweldige redding. AZC scoort in de 60e minuut vanuit de rebound de 3-1 en lijkt daarmee de wedstrijd in het slot te gooien. Al met al een terechte overwinning voor de koploper.

Dinsdag 6 februari speelt de ploeg van hoofdtrainer Michel Feukkink voor de Achterhoekcup in en tegen Dinxperlo,om 20.15 uur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld