Matthias Hoorn zorgt voor de gelijkmaker. Foto: Suzanne Halfmouw
Matthias Hoorn zorgt voor de gelijkmaker. Foto: Suzanne Halfmouw

Duur puntenverlies voor Warnsveldse Boys

Sport

WARNSVELD - Met nog twee wedstrijden te gaan voor de winterstop was het afgelopen weekend van belang om te winnen van Lochem, om de aansluiting met de top te behouden.

Het was een zware pot voor Warnsveldse Boys die de wedstrijd goed begon, en in de 7e minuut is het Sam Reijenga die de rebound in het net schiet: 0-1. Aan beide kanten veel balverlies maar ook veel gemiste kansen, waarbij Erik Wijnbergen meerdere malen een sta in de weg bleek voor de tegenstander. Maar in de 39e minuut valt dan toch de (terechte) gelijkmaker voor Lochem, en met deze stand gingen de beide ploegen de rust in.

Ook in de tweede helft een grote kans voor Lochem en is het wederom keeper Erik die een achterstand weet te voorkomen. In de 56e minuut weet Lochem de kans wel te benutten en komt het na een snelle counter op voorsprong, 2-1. Ondanks het moeizame spel blijft Warnsveldse Boys vechten voor een punt en ziet deze inzet, een beetje tegen de verhouding in, beloond worden in de blessuretijd. Bart Spijkers weet te ontkomen aan de verdediging, maar zijn schot wordt gestopt door de keeper van Lochem, waarna Matthias Hoorn de rebound in het doel weet te leggen: 2-2.

Een minuut later een vermeende overtreding van keeper Erik Wijnbergen en de scheidsrechter legt de bal op de stip. Lochem benut deze kans (3-2) en nog geen minuut later weet het met een lob de bal wederom in het doel van Warnsveld te leggen. Een bizar slot van de wedstrijd en Warnsveld gaat met lege handen naar huis.

Zondag 10 december reist de ploeg van Michel Feukkink af naar Vaassen waar ze tegen KCVO gaan proberen de aansluiting met de top te behouden. 

Op dinsdag 12 december speelt Warnsveldse Boys om 20.15 uur in Dinxperlo de volgende ronde van de Achterhoekcup, tegen FC Dinxperlo.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld