De uitblinkende doelman Erik Wijnbergen verricht een safe. Foto: PR
De uitblinkende doelman Erik Wijnbergen verricht een safe. Foto: PR

Warnsveldse Boys boekt knappe zege bij VDZ

Sport

WARNSVELD - De wedstrijd bij en tegen VDZ leverde Warnsveldse Boys drie belangrijke punten op. 

Het publiek werd getrakteerd op een boeiende en spannende wedstrijd, waar het vooral voor de Warnsveldse supporters de laatste 20 minuten billenknijpen werd na een 1-2 voorsprong.
De eerste helft golfde het spel op en neer, twee goed voetballende ploegen, met aan beide kanten de kansen op de openingstreffer. Maar op slag van rust was het dan toch Hidde Broer die de Boys op voorsprong zette: 0-1.
Na de rust was het VDZ dat in de 65e minuut de gelijkmaker maakte. Tien minuten later volgde een overtreding op Bart Spijkers in het strafschopgebied, waarna hij zelf de penalty benutte en daarmee het team van hoofdtrainer Michel Feukkink weer op voorsprong bracht: 1-2.
Ook VDZ kreeg in deze tweede helft de kansen, maar mede door uitstekend keepwerk van Erik Wijnbergen werd voorkomen dat de bal in het net belandde.
Door goed teamwerk en daadkrachtig en energiek voetbal heeft Warnsveldse Boys de overwinning naar zich toe weten te trekken.
Dinsdag 21 november speelt Warnsveldse Boys thuis in de herkansingsronde van de Achterhoek Cup, waarna ze zondag 26 november tegen Beekbergen de strijd aangaat om de aansluiting bovenin te behouden.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld