Sam Reijenga is zijn tegenspeler te slim af. Foto: Suzanne Halfmouw
Sam Reijenga is zijn tegenspeler te slim af. Foto: Suzanne Halfmouw

Warnsveldse Boys pakt winstpunten tegen sv Orderbos

Sport

WARNSVELD - Gezien het aantal gemiste kansen had deze wedstrijd met ruime cijfers gewonnen kunnen worden. Warnsveldse Boys bleef echter steken op 3 doelpunten, maar dat was voldoende om de winstpunten in Warnsveld te houden.

In de 15e minuut is het Leon Knuttel die de Boys op een 1-0 voorsprong schiet. Warnsveldse Boys krijgt meerdere malen de kans om de voorsprong uit te breiden maar verzuimt dit. Orderbos krijgt door wat slordigheden aan de Boys kant ook wat kansen maar ziet de goed keepende Erik Wijnbergen op zijn pad. Vlak voor rust is het wederom Leon Knuttel die met een hele knappe goal de voorsprong op 2-0 brengt.

Na de rust oogt het spel wat beter aan de zijde van Warnsveldse Boys maar lijdt het zo nu en dan onnodig balverlies, door te kiezen voor moeilijke oplossingen. Een aantal mooie aanvallen die niks opleveren maar in de 68e minuut van de wedstrijd is het dan toch Bart Spijkers die na een goeie aanval zijn 100e competitie doelpunt voor Warnsveldse Boys 1 weet te maken. 

Volgende wedstrijden
Warnsveldse Boys bevindt zich na deze overwinning op de 6e plaats en zal zondag tegen VDZ 1, die met 4 punten meer op plek 2 staat, gaan strijden om verder omhoog te klimmen. Op dinsdag 21 november speelt het team van Michel Feukkink om 20.15 uur thuis tegen SV loil voor de Achterhoekcup.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld