Jesper Nachtegaal in kopduel met een speler van Witkampers. Foto : Suzanne Halfmouw
Jesper Nachtegaal in kopduel met een speler van Witkampers. Foto : Suzanne Halfmouw

Warnsveldse Boys weet kansen niet te benutten

Sport

WARNSVELD - Warnsveldse Boys is er niet in geslaagd om in Laren de drie punten te pakken. Na een slordige eerste helft, waarin het team door een penalty op een 1-0 achterstand kwam, kwamen ze na de rust sterker de kleedkamer uit, maar wist het de kansen niet te benutten.

Keeper Erik Wijnbergen heeft in de eerste helft meerdere malen weten te voorkomen dat de ploeg uit Warnsveld op achterstand kwam, maar in de 26ste minuut weet Witkampers door een penalty dan toch op een 1-0 voorsprong te komen. Warnsveldse Boys krijgt het tempo niet in het spel en moet in deze eerste helft zijn meerdere erkennen in Witkampers.

De rust had Warnsveldse Boys duidelijk goed gedaan, de ploeg van Michel Feukkink kwam feller en met meer energie in het spel de kleedkamer uit en de rollen waren in de tweede helft dan ook omgedraaid. Warnsveldse Boys zag echter onder andere een doelpunt afgekeurd worden wegens buitenspel, een grote kans door Leon Knuttel gestopt door de keeper en in de 89ste minuut Witkampers de beslissende goal maken. Door deze nederlaag staat Warnsveldse Boys nu zevende op de ranglijst.

Zondag 12 november speelt Warnsveld thuis tegen SV Orderbos, die momenteel op de 13de plek staat.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld