Jesper Nachtegaal in duel met de keeper van Rheden. Foto: Suzanne Halfmouw

Jesper Nachtegaal in duel met de keeper van Rheden. Foto: Suzanne Halfmouw

Gelijkspel voor Warnsveldse Boys tegen SC Rheden

Sport

WARNSVELD - De competitie is weer van start gegaan, en na drie gewonnen bekerwedstrijden werd de eerste competitiewedstrijd tegen AZC verloren met een ‘geflatteerde’ 2-6 eindstand. Afgelopen zondag stond de uitwedstrijd tegen SC Rheden op het programma.

Al in de tweede minuut keek Warnsveldse Boys door een slordig balverlies tegen een 0-1 achterstand aan en moest het team van hoofdtrainer Michel Feukkink vol aan de bak. In de 15e minuut een hoop gekluts voor het doel van Rheden en is het Bart Spijkers die de bal in het net achter de doelman weet te krijgen: 1-1. De wedstrijd verliep niet zoals Warnsveld het voor ogen had, ze hadden moeite om de energie erin te krijgen en daardoor voor de rust de voorsprong te pakken.

Na een kwartier gespeeld te hebben in de tweede helft leek Warnsveldse Boys iets meer de overhand te krijgen, maar met een schot op de lat van Sam, een open kans van Jelger, de bal die van de doellijn wordt gehaald na een schot van Jesper en een knappe redding van de keeper van Rheden na een vrije trap van Bart, kon de ploeg niet op voorsprong komen waardoor de eindstand op een 1-1 bleef steken.

Zondag 8 oktober ontvangt Warnsveldse Boys SML uit Arnhem op sportpark ‘t Braamveld, die met 4 punten op plek 4 staan.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld