Warnsveldse Boys sluit het seizoen af, met als hoogtepunt de behaalde periodetitel. Foto: Suzanne Halfmouw

Nederlaag voor Warnsveldse Boys in eerste ronde nacompetitie

Sport

WARNSVELD - Het seizoen zit erop voor Warnsvelds Boys. In de eerste ronde van de nacompetitie was het FC Trias die de weg naar de 2e klasse barricadeerde door een 3-2 overwinning op Warnsveldse Boys. Vlak voor rust was het Trias die de voorsprong pakte, nadat ze meerdere keren doelman Erik Wijnbergen op hun weg zag. In de 50e minuut viel de 2-0. Warnsveldse Boys nam het initiatief maar kon pas in de 83e minuut de spanning in de wedstrijd terugbrengen door het benutten van een penalty.

In de 90e minuut de beslissende treffer aan de zijde van trias, 3-1, maar kort daarna borrelt er toch nog een sprankje hoop als Bart Spijkers de 3-2 maakt. Helaas is de resterende blessuretijd te kort om de gelijkmaker te maken en zodoende komt er een einde aan een bizar seizoen.

Het was een lang en zwaar seizoen waarin het team van Michel Feukkink het onmogelijke heeft gedaan. Na een moeizame start stond het team lange tijd in de degradatiezone, en zag het er niet goed uit. Echter toonde Warnsveldse Boys enorme mentaliteit en veerkracht en hield het vertrouwen waardoor ze met de periodetitel op zak eindigde op de 6e plaats binnen de 3e klasse. Een zeer knappe, bijna onmogelijke prestatie van de mannen waar hoofdtrainer Michel Feukkink enorm trots op is.

Voor Stijn Obdeijn en Jarvin de Haan betekende dit hun laatste wedstrijd binnen de selectie van Warnsveldse Boys. Obdeijn vindt het na 9 seizoenen tijd voor een stapje terug en maakt de overstap naar VV Gorssel. De Haan daarentegen gaat het hogerop proberen en sluit aan bij de 1e klasser (zaterdag) Duno uit Doorwerth.

Warnsveldse Boys bedankt iedereen voor alle support en wenst iedereen een fijne zomer. Begin september zal de eerste ronde van de bekerwedstrijd plaatsvinden.