Blijdschap na de hattrick van Sam Reijenga. Foto: Suzanne Halfmouw

Wederom belangrijke winstpunten voor Warnsveldse Boys

Sport

WARNSVELD - Albatross -Warnsveldse Boys. Twee ploegen binnen een knotsgekke competitie voor wie er nog veel op het spel staat. Albatross vecht om directe degradatie te voorkomen, Warnsveldse Boys vecht voor lijfsbehoud en hoopt zich veilig te stellen met als kers op de taart de periodetitel.

Knap keepwerk van Erik Wijnbergen voorkomt een achterstand in de 14e minuut, waarna Warnsveldse Boys het heft in eigen handen neemt. Een hattrick van Sam Reijenga (’18, ‘28 en ‘33) zorgt ervoor dat Warnsveldse Boys met een riante voorsprong de rust in gaat. In de 47e minuut een verkeerde inschatting achterin, waardoor Albatross op een 1-3 stand komt. Het is Leon Knuttel die kort daarna de wedstrijd in het slot gooit, 1-4 in de 49e minuut, wat tevens ook de eindstand werd.

Maandag 29 mei, Tweede Pinksterdag, moet Warnsveldse Boys de strijd aangaan met directe concurrent Overwetering. Bij winst spelen de mannen van Michel Feukkink zich veilig en trekt het team de periodetitel naar zich toe, en kunnen ze zich opmaken voor de nacompetitie voor promotie. Bij een gelijkspel is Warnsveldse Boys afhankelijk van de uitslagen bij de andere wedstrijden, bij verlies moet de ploeg zich sowieso opmaken voor de nacompetitie m.b.t. degradatie.

Voor iedereen die de Boys een warm hart toedraagt, en de mannen naar de periodetitel wil supporten: wees welkom op maandag 29 mei om 14.00 uur op het sportcomplex in Warnsveld.