Sam Reijenga brengt Warnsveldse Boys op een 0-2 voorsprong. Foto: Suzanne Halfmouw

Warnsveldse Boys pakt belangrijke punten

Sport

WARNSVELD - Warnsveldse Boys heeft in Bathmen tegen ABS de volle buit veroverd. Voor beide ploegen waren er zeer belangrijke punten te behalen, gezien hun positie in de onderste regionen. Warnsveldse Boys leverde strijd, toonde wilskracht en bleef geloof houden in hun kwaliteit. Dat leverde een 0-2 zege op.

Dat er veel op het spel stond was zichtbaar in de eerste 20 minuten. Er werd gestreden maar het spel was aan beide kanten wat rommelig. In de loop van de eerste helft nam Warnsveldse Boys de wedstrijd meer en meer in handen. Op slag van rust kwam de beloning: in de 45ste minuut kopte Jesper Nachtegaal na een mooie voorzet van Jarvin de Haan de 0-1 binnen.

Na een strijdvaardige eerste helft gaan de ploegen de kleedkamer in. Warnsveldse Boys kwam hier wederom strijdvaardig uit en al in de 47e minuut is het Sam Reijenga die, door snel reageren van Djelano Noordman, de 0-2 in het doel weet te frummelen. Paal en lat verhinderden dat de score nog verder opliep.

Op zondag 19 maart speelt Warnsveldse Boys thuis tegen Colmschate. De wedstrijd begint om 14.00 uur.