Stijn Obdeijn, Warnsveldse Boys, wint het kopduel tegen Beekbergen.
Foto: Suzanne Halfmouw
Stijn Obdeijn, Warnsveldse Boys, wint het kopduel tegen Beekbergen. Foto: Suzanne Halfmouw

Warnsveldse Boys komt niet tot scoren tegen Beekbergen

Sport

WARNSVELD - Warnsveldse Boys heeft het zwaar dit seizoen en bevindt zich in een lastig parket. De punten zijn belangrijker dan ooit om nacompetitie of degradatie te voorkomen, uitgerekend in een seizoen dat er drie ploegen direct zullen degraderen en drie ploegen de nacompetitie moeten spelen om die degradatie te voorkomen.

Een snel tegendoelpunt in de 4e minuut geeft aan dat Warnsveldse Boys de punten niet cadeau gaat krijgen tegen het fysiek sterke Beekbergen. Deze eerste helft weet Warnsveldse Boys het balbezit niet om te zetten in goals, ziet het een bal tegen de lat gaan en ziet het de goed keepende goalie van Beekbergen in de weg staan. Ruststand 0-1.

De tweede helft is Warnsveldse Boys duidelijk de betere partij, maar lijkt het vooral tegen zichzelf te voetballen door het missen van de kansen, waar Beekbergen dan wel het geluk aan hun zijde heeft en de boel verdedigend in het slot gooit. Tot de laatste seconde geeft Warnsveld alles wat het in zich heeft, aan strijdlust geen gebrek, maar de ploeg weet niet tot scoren te komen. 

Zondag spelen de Boys uit tegen ABS, die zich in dezelfde positie weet als Warnsveld.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld