Blijdschap en opluchting bij de 2-1 van Bart Spijkers. Foto: Karin Eitjes

Belangrijke winstpunten voor Warnsveldse Boys

Sport

WARNSVELD - Na een sterke en goeie wedstrijd vorige week tegen SC Overwetering, waarin de Boys organisatorisch goed stonden te voetballen maar helaas maar 1 punt mee naar huis konden nemen (1-1), stond vandaag een belangrijke 6 punten wedstrijd op het programma, tegen Albatross.

Een bliksem start van Warnsveldse Boys zorgde voor een 1-0 voorsprong in de 1e minuut. Jesper Nachtegaal zorgde voor het doelpunt na goed werk van Koen Eitjes. Warnsveldse Boys speelde in de eerste helft prima combinatie voetbal, maar kon de voorsprong niet verder uitbreiden. Ruststand 1-0.

In de 59e minuut een vervelende neusblessure voor Stijn Obdeijn, en kort daarop dan toch de gevreesde gelijkmaker. De tweede helft ging het moeizamer bij Warnsveldse Boys omdat ze te veel meegingen in het spel van Albatross. Desondanks ontbrak het niet aan vechtlust en ook al verliep de tweede helft niet zoals de trainer het graag wilde zien, de Boys bleven doorgaan met het harde werk om de winst naar zich toe te trekken.

Tot de laatste minuten bleef het spannend, de druk nam toe voor het doel van Albatross en in de 88e minuut was het Bart Spijkers die de 2-1 op zijn naam kon schrijven.  In de laatste minuut van de blessuretijd was de ontlading groot toen Koen Eitjes de bal behendig in het doel tikte (3-1), na goed combinatie voetbal tussen Jarvin de Haan en Leon Knuttel.

Volgende week speelt Warnsveldse Boys uit tegen Holten, die de punten ook hard nodig heeft om uit de gevarenzone te blijven.