Jarvin de Haan, Warnsveldse Boys. Foto: Suzanne Halfmouw

Warnsveldse Boys op jacht naar de punten in Wijhe

Sport

WARNSVELD - Op zondag 27 november ging Warnsveldse Boys op bezoek bij Wijhe ’92, gebrand op de broodnodige driepunter.  Toch kon niet voorkomen worden dat Wijhe’92 de eerste de beste aanval wist om te zetten naar een 1-0 voorsprong. Er volgde een boeiend duel doordat beide ploegen naar voren wilde voetballen, wat resulteerde in kleine mogelijkheden bij beide ploegen.

Echter in de 29e minuut was het wederom Wijhe ’92 die de voorsprong wist uit te breiden. Een klutsbal wist het net achter doelman Erik Wijnbergen te vinden. In de 32e minuut de kans op de aansluitende treffer, maar Bart Spijkers kopte de bal naast het doel. Door twee ongelukkige tegengoals keek Warnsveldse Boys met de rust tegen de 2-0 achterstand aan. De teams waren echter prima in evenwicht, het was nog geen gelopen race.

In de tweede helft gooide Warnsveldse Boys de intensiteit omhoog, het duel werd wat opportunistischer, dit leidde echter niet tot grote kansen. Met nog 15 minuten te spelen drong Warnsveldse Boys meer en meer aan, maar het lukte niet om de kansen te creëren, waardoor de ploeg de punten in Wijhe moest achterlaten.

Zondag 4 december neemt de ploeg van Michel Feukkink het thuis op tegen Turkse Kracht, die momenteel op de 10e positie staat met 3 punten voorsprong op Warnsveldse Boys.