Rik de Greef in duel met speler Markelo. Foto: Suzanne Halfmouw

Warnsveldse Boys laat de punten liggen tegen Markelo

Sport

WARNSVELD - Warnsveldse Boys bevindt zich momenteel in een lastige situatie en zit in de hoek waar de klappen vallen. Het team van trainer Michel Feukkink en assistent-trainer Michel Oudenampsen is vastberaden om de weg omhoog in te slaan, door de rug te rechten en hard te werken als één team.

Warnsveldse Boys moest echter even op gang komen en keek in de 6e minuut al tegen een 0-1 achterstand aan en kon niet voorkomen dat er in de 11e minuut een tweede goal werd gemaakt door Markelo, die momenteel bovenin meedraait. Vanaf dat moment was Warnsveldse Boys wakker geschud en toonde het zijn veerkracht waardoor het in de 20e minuut de aansluiting terugvond. Uit een vrije trap wist Jarvin de Haan de 1-2 te maken.

En terwijl het in Warnsveld begon te sneeuwen werd Warnsveldse Boys de betere ploeg en ging op jacht naar de gelijkmaker. Het was Stijn Obdeijn die vanuit een corner de bal onberispelijk in de winkelhaak schoot, 2-2. Dit was ook de stand waarmee beide ploegen de rust ingingen.

De tweede helft waren de ploegen in evenwicht, het spel golfde op en neer met van beide kanten meerdere kansen op het doel. Echter was het Markelo die in de 67e minuut vanuit een messcherpe counter de 2-3 wist te maken. In de 75e minuut een dubbele wissel bij Warnsveldse Boys, met aanvallende intenties maar de ploeg uit Warnsveld kon de achterstand helaas niet meer gelijktrekken. Warnsveldse Boys staat nu op de voorlaatste positie, al zijn de verschillen zodanig klein dat het team met één overwinning alweer in de middenmoot kan belanden.

De jacht naar de overwinning gaat verder op zondag 27 november, waar Warnsveldse Boys in Wijhe het gaat opnemen tegen de huidige nummer 2, Wijhe’92.