Erik Wijnbergen, keeper van Warnsveldse Boys. Foto: Karin Eitjes

Verliespunten Warnsveldse boys tegen Robur et Velocitas

Sport

WARNSVELD - Op zondag 13 november reisde Warnsveldse Boys af naar Apeldoorn om tegen Robur et Velocitas aan te treden.

Warnsveldse Boys begon vol energie aan de wedstrijd, op jacht naar 3 punten. Robur begon de wedstrijd als bovenliggende partij maar Warnsveldse Boys stond goed gepositioneerd en kon Robur van zich af houden.
In de 19e minuut kwam Warnsveldse Boys op een 0-1 voorsprong door Sam Reijenga. Wel was er een gele kaart voor Jesper Nachtegaal, die na een overtreding op hem de vrije trap tegen krijgt en uit frustratie de bal weggooit.

Vlak voor rust wederom een overtreding op Jesper, die in zijn val de bal opvangt. De scheidsrechter had echter nog niet gefloten, dus wederom geel en dus rood voor de speler van Warnsveldse Boys. WvB ging met de 0-1 voorsprong en 10 man de kleedkamer in.

De tweede helft is het overleven en tegenhouden voor de ploeg van Michel Feukkink, maar het kan helaas niet voorkomen dat in de 52e minuut Robur op gelijke hoogte komt. En dan gaat het snel, in de 63e minuut maakt Robur de 2-1 en in de 70e minuut de 3-1.

Warnsveldse Boys vecht voor wat het waard is maar kan, omdat het met een man minder speelt als gevolg van de rode kaart, het spel van de eerste helft niet doortrekken. Robur heeft veel kansen gekregen maar de keeper van Warnsveldse Boys, Erik Wijnbergen, wist zijn doel verder schoon te houden door goed keepwerk, waardoor de stand op 3-1 bleef.

Zondag 20 november speelt Warnsveldse Boys thuis tegen Markelo. Momenteel staat de ploeg uit Warnsveld in de onderste regionen, maar de verschillen zijn dusdanig klein dat dit compleet anders kan zijn na winst op Markelo.
Belangrijke winstpunten dus waar de Boys naar op jacht gaat, en alle support is welkom! Zondag 20 november om 14.00 uur op het sportcomplex in Warnsveld.