Jarvin de Haan, die de 3-0 op zijn naam kon zetten. Foto: Suzanne Halfmouw

Warnsvelde Boys pakt de eerste winstpunten

Sport

WARNSVELD - De competitie is weer van start gegaan en in de klasse 3D mag Warnsveldse Boys gaan strijden voor de titel, te beginnen met een thuiswedstrijd tegen promovendus VV Holten, dat afgelopen seizoen kampioen werd in de klasse 4G.

Warnsveldse Boys kwam goed uit de startblokken en liet de bal makkelijk rondgaan. De ploeg van trainer Michel Feukkink kwam in de 30e minuut dan ook terecht op een 1-0 voorsprong. Een mooie pass vanuit de achterhoede door Jesper Nachtegaal naar Leon Knuttel, die de bal met zijn linkerbeen gecontroleerd binnenschoot.

Nog geen twee minuten later miste Stijn Obdeijn de kans op de 2-0, door de bal net naast te koppen. Warnsveldse Boys kan de voorsprong niet verder uitbouwen en zodoende gaan beide ploegen met een 1-0 stand de rust in.

De tweede helft gingen de Boys uit Warnsveld wat tammer van start en had zomaar de 1-1 kunnen vallen voor Holten. In de 57ste minuut was het keeper Erik Wijnbergen die dit wist te voorkomen.

In de 74ste minuut was het dan toch Warnsveld die via Bart Spijkers op de bevrijdende 2-0 kwam, via een voorzet van Jelger Ruikes. Twee minuten later maakt Jarvin de Haan via een mooie volley de 3-0. Op aangeven van Djelano Noordman. En in de 80ste minuut is het wederom Bart Spijkers die het doel weet te vinden, na een voorzet van Djelano Noordman.

Met een 4-0 eindstand na een prima wedstrijd maakt Warnsveldse Boys zich op voor de uitwedstrijd op 2 oktober, bij en tegen Diepenveen 1.