Bas en Bryan. Foto: PR
Bas en Bryan. Foto: PR

Open dag zondag 2 oktober You+ personal training

Sport

WARNSVELD - Bas Streppel, ondernemer en personal trainer bij You+ vertelt: “Het is fijn om een gezonde lifestyle te hebben. Het biedt vele voordelen, bijvoorbeeld lekker vitaal zijn voor mijn kinderen! Onze personal trainers Lisa, Lars, Bryan zijn topsport karakters die wat extra’s weten te brengen. Om goed te helpen bij het bereiken van gezondheid doelstellingen kijken we niet naar beweging alleen. Met onze unieke 30/90 methode richten we ons op 4 gebieden: beweging, voeding, gedrag en herstel.” 

Doelstellingen
“Iedereen heeft verschillende doelen zoals: afvallen, sterker worden, beauty of herstellen van een blessure. Wat we gemeen hebben is dat iedereen zichzelf kan verbeteren! Om een persoonlijke en effectieve workout te bieden gebruiken we traditionele- en moderne trainingsmethoden zoals: fitness, core-training, bootcamp, kickboksen, yoga en EMS training,” aldus coach Lisa.

Nieuw: EMS TRAINING
Door te trainen met EMS-technologie kun je de resultaten van een fitness training van 90 minuten in slechts 20 minuten bereiken. Tijdens de sessie worden je spieren gestimuleerd door elektroden. Deze elektroden zijn bevestigd in een pak welke je over speciale onderkleding draagt.

Met de EMS methode wordt spiermassa opgebouwd, het metabolisme verhoogd, onderhuids vetweefsel afgebroken en de huid verstevigd. Een sterke spierontwikkeling verbrandt meer calorieën gedurende langere tijd omdat de ruststofwisseling hoger wordt. Mensen met rug- en gewrichtspijnen merken al binnen een paar sessies grote verbeteringen! Meer info op de website.

Trainer Bryan: “Je wordt altijd persoonlijk begeleid en de behandeling wordt 100% afgestemd op je persoonlijke doelen en niveau. Ook als je niet gewend bent om te sporten en een matige conditie hebt is onze EMS training een effectieve methode om te werken aan je gezondheid.”

Geen zin in een drukke Gym?
Dan ben je bij You+ aan het juiste adres. You+ beschikt over studio’s in Gorssel en Warnsveld, verzorgd buiten lessen op de IJsselkade en traint mensen thuis.

Gezondheidstips?
“Haha ik heb er genoeg!” antwoord Bas: “Voorkom uitstellen van gezondheid doelstellingen. We ontmoeten veel mensen die al jaren iets aan hun gezondheid willen doen maar de stap niet werkelijk nemen. Het gevolg is veel gezondheidsschade wat voorkomen had kunnen worden.” Bryan: “Drink alleen water en thee, een fles cola groeit niet aan een boom…”

Open dag
Zondag 2 oktober van 09.00 tot 15.00 uur is iedereen van harte welkom aan de Rijksstraatweg 166 in Warnsveld. Onder het genot van een hapje en een drankje informeren we uitgebreid over Electronic Muscle Stimulation en Personal Training. De apparatuur uitproberen is mogelijk, dan graag even reserveren: www.you-plus.nl/opendag


You+ personal training

www.you-plus.nl

info@you-plus.nl

0651875875

socials youpluspt

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld