Max van Leeuwen, voorzitter WSV Volleybal en Jaap Nijstad, directeur Engeltherm. Foto: PR
Max van Leeuwen, voorzitter WSV Volleybal en Jaap Nijstad, directeur Engeltherm. Foto: PR

Nieuwe hoofdsponsor voor WSV Volleybal

Sport

WARNSVELD - Het bestuur van WSV Volleybal is er in geslaagd voor de komende vier jaar een nieuwe hoofdsponsor aan te trekken. Het landelijk opererende bedrijf Engeltherm wil graag zijn naam verbinden aan de vereniging in ruil voor de publiciteit die WSV het bedrijf kan meegeven. 

Dat verbinden van de naam gebeurt ook letterlijk, want de vereniging gaat  de komende jaren een nieuwe naam hanteren, namelijk: Engeltherm WSV. Tijdens de vakantieperiode gaat het bestuur aan de slag om alle hieruit voortvloeiende zaken te organiseren, denk daarbij aan aanpassingen aan de website, het ontwerpen en maken van banners van de sponsor voor in de Kei en natuurlijk nieuwe shirts voor de gehele vereniging, voorzien van het logo van de sponsor. “We gaan daar druk mee zijn”, aldus Max van Leeuwen, voorzitter van het bestuur van WSV, “maar we zijn enorm verheugd dat zo’n mooi bedrijf uit de regio ons als hoofdsponsor wil ondersteunen. We gaan er alles aan doen om de rol die wij voor het bedrijf kunnen spelen de komende vier jaar ook waar te maken.”

Het landelijk werkende Engeltherm, opgericht in 1998, met vestigingen in Montfoort, Eindhoven en Lochem is gespecialiseerd in het op maat ontwerpen en vakkundig installeren van airconditioning, warmtepompsystemen, computerruimtekoeling en totaalinstallaties (met één systeem koelen, ontvochtigen, verwarmen en ventileren). Het bedrijf is uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende ondernemingen op het gebied van airconditioning. Directeur Jan Nijstad: “We zijn al jaren actief met sponsoring van beachvolleybal en dit is een mooie gelegenheid om dat naar het zaalvolleybal door te zetten, zeker bij zo’n leuke, sportieve en warme vereniging als WSV in Warnsveld.”

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld