Koen Eitjes zet de 1-3 op zijn naam na een uitstekende invalbeurt. Foto: Suzanne Halfmouw

Warnsveldse Boys pakt 3 punten in Brummen

Sport

WARNSVELD - Na de winstpartijen tegen Activia en ABS wilde Warnsveldse Boys de winnende reeks voortzetten tegen SC Brummen. De thuiswedstrijd eind februari werd met 3-1 gewonnen, Brummen wilde zijn revanche, een mooi affiche voor een spannende wedstrijd.

De eerste 20 minuten verliep de wedstrijd wat gezapig, beide ploegen waren duidelijk afwachtend en zoekende naar de opening. Brummen kreeg een penalty toegewezen na een overtreding van Warnsveldse Boys in het strafschopgebied, en wist deze prima te benutten. Warnsveldse Boys kwam goed in de wedstrijd en vlak voor rust wist Bart Spijkers de gelijkmaker te maken en gingen de beide ploegen met 1-1 de rust in.

De tweede helft kon Warnsveldse Boys het goede spel voortzetten en in de 55e minuut wist Jarvin de Haan de bal schitterend in het doel te krijgen. Een vrije trap van 25 meter knalde hij strak in de verre hoek. Het werd een pittig duel waarbij de gemoederen soms hoog opliepen, maar Brummen kwam er niet meer aan te pas. Warnsveldse Boys bleef hard werken en in de 72e minuut kon invaller Koen Eitjes, die net een paar seconden in het veld stond, na een goeie voorzet van Bart Spijkers de 1-3 achter de doelman van Brummen schieten.

Warnsveldse Boys kreeg nog wat mooie kansen op het doel maar wist deze niet meer te benutten maar kwam door een uitstekende tweede helft ook niet meer in de problemen. Een prima overwinning waardoor de Boys van Michel Feukkink nu op een derde plaats staan in de competitie.