Eekschuurmarkt Warnsveld/Leesten. Foto: Theo Pots

Eekschuurmarkt Warnsveld/Leesten. Foto: Theo Pots

Veertig jaar Eekschuurmarkt

Religie

WARNSVELD/LEESTEN - Op zaterdag 1 oktober 2022 organiseert de Protestante gemeente Warnsveld/Leesten weer een gezellige en veelzijdige markt met tweedehands goederen met onder andere boeken, kleding, zeer mooi bloemwerk, oliebollen, snuisterijen en meer.

De markten begonnen in 1982 om het onderhoud van het gemeentecentrum de Eekschuur te bekostigen. Al vele jaren is het in Warnsveld en omgeving een begrip om de eerste zaterdag van oktober naar het kerkplein en de Eekschuur te gaan en daar een slag te slaan. Zo zijn vele goederen in de loop der jaren hier van eigenaar gewisseld.
Dit jaar is het alweer veertig jaar geleden dat de Eekschuurmarkt werd gestart en de commissie hoopt er ook dit jaar weer een gezellig gebeuren van te maken waar velen elkaar ontmoeten. De koffie staat natuurlijk klaar. De gezelligheid wordt met elkaar gemaakt.
Er is nog vraag naar bruikbare goederen voor de verkoop, die ingeleverd kunnen worden op donderdag 29 en vrijdag 30 september van 10.00 tot 17.00 uur. Dus wie gaat opruimen kan aan de commissie van de Eekschuurmarkt denken. Het gaat om verkoopbare goederen. Meubels, oude tv schermen en dergelijke kunnen niet worden ingeleverd. Voor informatie, mail eekschuurmarkt@pknwarnsveld.nl of bel 06-11482881.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld