Julian Bushoff. Foto: PR
Julian Bushoff. Foto: PR

Tweede Kamerlid Julian Bushoff bezoekt Zutphen

Politiek

ZUTPHEN - Julian Bushoff komt op donderdag 16 november naar Zutphen voor een werkbezoek en om met kiezers te spreken. Julian is momenteel Tweede Kamerlid voor de Partij van de Arbeid en staat bij de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november als nummer acht op de lijst van GroenLinks-PvdA.

Op donderdag 16 november zal Julian ’s middags werkbezoeken afleggen bij onder andere zorg-wooncentrum Den Bouw in Warnsveld en bij eerstelijns verloskundigen in Zutphen. Zowel de ouderen- en verloskundige zorg staan onder druk. Julian Bushoff gaat graag in gesprek met de zorgverleners om knelpunten in de zorg te bespreken en te bepalen welke mogelijke oplossingen er moeten komen voor een duurzame toekomst.

’s Ochtends tussen 11.00 en 12.00 uur gaat Julian op de Zutphense markt in het oude stadscentrum met kiezers in gesprek. Julian maakt zich sterk om de regie terug te pakken bij zaken die te belangrijk zijn om aan de markt over te laten. Of het nu gaat om voldoende betaalbare woningen, betaalbare zorg of het aanpakken van de klimaatcrisis. Iedereen is van harte welkom. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld