Afbeelding

Partij voor de Dieren organiseert stads-natuurwandeling in Zutphen

Politiek

ZUTPHEN - De werkgroep van de Partij voor de Dieren Zutphen organiseert op 11 november een natuurwandeling door het centrum van Zutphen. De wandeling begint om 14.00 uur en duurt 1,5 á 2 uur.

Veldbioloog Jan Dieker neemt de deelnemers mee op een nieuwe ontdekkingstocht door de natuur in de stad. Het startpunt is bij de Berkelruïne, dichtbij het opstappunt van de fluisterboten. In de stenen omgeving van de stad is veel natuur te bewonderen, zoals naast bomen ook mossen, paddenstoelen, kruiden, varens, vogels en insecten. Hoe komt Zutphen zo groen en waarom is het belangrijk dit groen te behouden en te bevorderen? Is de biodiversiteit groter of kleiner in de stad dan gedacht? Ontdek het! Het wordt een wandeling met liefhebbers van natuur in de stad en een gesprek over wat er te zien is.

Deelname aan deze wandeling is gratis, ook voor wie geen lid van de Partij voor de Dieren is. Na aanmelding via mail zutphen@partijvoordedieren.nl wordt een bevestiging van deelname gestuurd. Bij veel interesse wordt op 18 november nog een wandeling georganiseerd. Ook hiervoor is het mogelijk zich met een eventuele introducé aan te melden.


www.gelderland.partijvoordedieren.nl/agenda

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld