De kandidaten van de Stadspartij Zutphen Warnsveld. Foto: PR
De kandidaten van de Stadspartij Zutphen Warnsveld. Foto: PR

Drie ‘nieuwelingen’ op lijst van Stadspartij Zutphen Warnsveld

Politiek

ZUTPHEN/WARNSVELD - Drie nieuwe gezichten onder de eerste zeven namen op de kandidatenlijst van de Stadspartij Zutphen Warnsveld. Els Kaijser, Edward van der Leur en Gert Meijboom staan in de kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen. De andere vier van de eerste zeven zijn vertrouwde gezichten: Berry Vink, Henk Weststrate, Hans Boersbroek en lijsttrekker Gerard Pelgrim.

De Stadspartij Zutphen Warnsveld gaat de verkiezingen in met de slogan ‘de bewoners staan op 1’. Ook in Zutphen is het de hoogste tijd voor een nieuwe bestuurscultuur, vindt de partij. “We willen een dienstverlenende gemeente die luistert naar de inwoners en gebruik maakt van hun betrokkenheid, kennis en creativiteit. Wij willen dat bewoners bij alle thema’s structureel, op een volwassen en transparante manier, betrokken worden en invloed kunnen uitoefenen. Dat geldt zowel voor onderwerpen in de directe leefomgeving als voor thema’s die op de hele gemeente betrekking hebben, zoals de Omgevingswet, de energietransitie en de afvalverwerking.”
“Bewoners kunnen alleen betrokken zijn als de gemeente open en transparant communiceert. Dat betekent dat de gemeente toegankelijk moet zijn in loketten, taalgebruik, bejegening en bereikbaarheid”, aldus de Stadspartij. Andere belangrijke thema’s zijn huizen voor de bewoners, versterking van de band met de Achterhoek, veilige fietsverbindingen in de hele gemeente en steun voor de eigenheid van onze dorpen en wijken.
Het volledige verkiezingsprogramma is te downloaden van de website.


www.stadspartijzutphen.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld