Marlies de Vries (l) en Fleur Bokhoven willen graag met jou proosten op de opening van Stroom en Stilte.

Marlies de Vries (l) en Fleur Bokhoven willen graag met jou proosten op de opening van Stroom en Stilte.

Foto: Meike Wesselink

Stroom & Stilte

Partnerbijdrage

Nieuw in de binnenstad vind je Stroom & Stilte, Studio voor Yoga & Mindfulness. In augustus openden Marlies de Vries en Fleur Bokhoven hun gloednieuwe studio en de eerste honderdvijftig lessen zijn inmiddels gegeven. Om alsnog de opening op feestelijke wijze te vieren, nodigt het duo iedereen die het leuk vindt uit om zaterdag 12 november tussen 10.00 uur en 17.00 uur sfeer te komen proeven in de mooie studio. Om 15.30 uur is er een officieel openingsmoment en wordt geproost op een sprankelende voortzetting van Stroom & Stilte.

Hoewel stroom en stilte tegenstrijdig klinken, gaan ze juist heel goed samen. Fleur: “Soms wil je de stroom en je nieuwsgierigheid volgen en soms is het tijd om te vertragen en naar binnen te keren om thuis te komen bij jezelf.” Ook eigenaars Fleur en Marlies vullen elkaar goed aan. De twee hebben hun eigenheid maar vinden elkaar precies in waar ze voor staan. Fleur: “Samen staan we voor sterk en zacht en we geloven in donker en licht. In en-en in plaats van of-of.”

Marlies is Mindfulnesstrainer en Fleur yogadocent. Naast Marlies en Fleur werken zes andere yogadocenten binnen Stroom & Stilte: Renske Koordeman, Hanneke Schrijver, Pim van den Berg, Padmini Kruitwagen, Monique Lijftogt en Nadine Arendsen. Marlies: “Met dit mooie team richten we ons op een uitgebreid aanbod aan mindfulness en yogadisciplines, waarbij ieder een heel eigen energie meebrengt.” Onze lessen en trainingen zijn voor iedereen geschikt.”

Van doen naar zijn
De yogalessen die je bij Stroom & Stilte kunt volgen, zijn hatha- en yinyoga, yoga nidra, ouder- en kindyoga, slow flow en restorative yoga, en binnenkort ook vinyasa en kundaliniyoga. Ook kun je bij Stroom & Stilte met regelmaat de achtweekse Mindfulnesstraining volgen. Marlies: “Mindfulness is een vaardigheid die je kunt ontwikkelen, het helpt je om beter om te gaan met stress en moeilijke situaties en om meer rust te ervaren in je leven. Mindfulness en meditatie is niet je afsluiten van de wereld om je heen, maar ook niet je verliezen in de waan van de dag; het is een middenweg.”

Verhuur ruimtes
Op de lesvrije momenten is het mogelijk de twee heel verschillende ruimtes van Stroom & Stilte te huren. Wie activiteiten aanbiedt die passend zijn bij wat Stroom & Stilte biedt, kan midden in de drukte van de stad een rustpunt vinden in de mooi gestylede ruimtes aan de Spittaalstraat.

Informatie over de verschillende lessen, tarieven en over de officiële opening vind je op
www.stroomenstilte.nl

Stroom& Stilte
Spittaalstraat 49
info@stroomenstilte.nl
0619354633 (Marlies)
0642077727 (Fleur)

‘Dit artikel wordt u aangeboden door Stroom & Stilte. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.’

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld