Afbeelding
Foto: PR

Road to de eredivisie

Partnerbijdrage

De play-offs zijn voorbij en we kijken met een frisse blik vooruit. Aankomend jaar wordt ons jaar. Maar wat kunnen wij als supporters nou het beste doen om onze club de eredivisie in aan te moedigen. In dit artikel 5 tips hoe wij als supporters Den Haag ons steentje kunnen bijdragen aan promotie naar de eredivisie. 

  1. Sfeeracties 

Dit is natuurlijk niks nieuws voor de supporters maar des te belangrijker om te blijven doen aankomend seizoen. Bedenk samen nu alvast wat voor spandoek in frame er gemaakt moet worden om deze tijdens de wedstrijd mee te kunnen nemen naar het stadion. Of laat vlaggen drukken in ons groen en geel en laat het stadion spoken. 

  1. Verleng jouw seizoenkaart

De KKD is natuurlijk minder een vetpot dan de eredivisie. Het is daarom ook zwaar weer op financieel gebied. Daarom is het in deze tijd des te belangrijker dat de supporter de club blijven steunen en de inkomsten dus binnen blijven komen. Op die manier kan de club zijn hoofd boven water houden en kan de weg richting de eredivisie worden ingezet.

  1. De gezellige haagse sfeer

Hoewel fanatisme niet verkeerd is, moet er natuurlijk geen onveilige sfeer gecreëerd worden op de tribunes. Het stadion is een plek om mooie herinneringen te maken en een plek waar ook kinderen en vrouwen vrij naartoe moeten kunnen komen. We staan met z’n allen achter ADO en willen allemaal hetzelfde, winnen! En dan het liefst tijdens het haags kwartiertje natuurlijk. 

  1. Reis mee met de ploeg

ADO heeft het afgelopen seizoen niet altijd makkelijk gehad tijdens thuiswedstrijden. Reis daarom eens mee af naar een uitwedstrijd om de jongens ook daar een hart onder de riem te steken en ze zo naar de overwinning te jagen.

Al met al ziet het eruit dat het een mooi seizoen gaat worden. Met Dirk Kuijt aan de leiding hebben we in ieder geval de benodigde bak ervaring binnen de club. Dirk gelooft dat directe promotie haalbaar is met ADO en dus zou het nog wel eens een heel mooi seizoen kunnen worden. 

Naast een nieuwe trainer heeft ADO zich ook versterkt met maar liefst 7 nieuwe spelers. En al helemaal goed nieuws, onlangs werd bekend dat het aflopende contract van Thomas Verheydt verlengd wordt tot 2025. We kunnen dus nog heel wat jaartjes genieten van die “rooie”.

Dit artikel wordt u aangeboden door Drukbedrijf. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant