Foto PR

Foto PR

Begin je nieuwe crypto-leven

Partnerbijdrage

Er is geen raketgeleerde voor nodig om te beseffen dat we een nieuw tijdperk zijn begonnen dat bloeit met technologie en innovatie. Techbedrijven regeren de wereld en vele levensmiddelen zijn digitaal beschikbaar geworden, zelf in Zutphen. De volgende stap is om je financiën en sparend vermogen te digitaliseren en zien groeien met bijvoorbeeld cryptocurrencies. Zie het als het kopen van onroerend goed. Je wilt jezelf hierbij toch verzekeren voor een eigen plek in het nieuwe tijdperk van crypto, nietwaar?

Waarom zou ik in crypto investeren?
De Crypto-wereld maakt zonder twijfel een exponentiële groei door en vertoont over het algemeen nog geen tekenen van vertraging. Voor veel beleggers wordt de cryptowereld gezien als de nieuwe goudstandaard. Het verschilt echter doordat het een gedecentraliseerd systeem is. Dit betekent dat de controle over de waarde van de munt wordt verdeeld over een collectief in plaats van een enkelvoudige entiteit. Hierdoor kan het volledig onafhankelijk opereren en los staat van de controle van lokale of internationale overheden en andere centrale autoriteiten.

Je hebt waarschijnlijk gehoord van de constante groei van cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum maar ook minder grote en bekende munten zoals USDT kopen. De twee munten meeste bekende munten Bitcoin en Ethereum hebben nieuwe hoogtepunten bereikt die niemand respectievelijk had verwacht. 

Cryptocurrencies gebruiken voor aankopen
Het is duidelijk dat een valuta pas nuttig wordt, zodra je er dingen mee kunt kopen. Tegenwoordig neemt het aantal markten, bedrijven of winkels die cryptocurrencies zoals Bitcoin accepteren snel toe, waardoor de kracht van crypto wordt gelegitimeerd. E-commerce platformen begonnen en het volgde met een golf van andere instellingen en bedrijven die crypto accepteerden. Zelfs enkele van de grootste en duurste markten die er zijn, waaronder autodealers, online juweliers en dure horloges winkels, beginnen zich open te stellen voor het idee.

Hier is een lijst van een paar bedrijven die reeds crypto betalingen accepteren:

-         Microsoft

-         Thuisbezorgd

-         Tesla

-         PayPal

-         Wikipedia

-         Subway

-         Amazon

-         Burger King

Al deze grote bedrijven en nog veel meer maken links en rechts deals om crypto als betaling te accepteren. Kleinere ondernemingen over de hele wereld, zoals fastfood restaurants, winkels en verzekeringsmaatschappijen, beginnen ook dit voorbeeld te volgen.

Een verandering in levensstijl
Probeer crypto te zien als een extra bron van inkomsten. Kijk in je vrije tijd uit naar de nieuwste updates en veranderingen in de cryptowereld, en zorg ervoor dat je meer leert over blockchain, NFT’s zoals de star atlas coin en de algemene crypto markt ontwikkelingen. Lees over elke nieuwe onderneming die je van plan bent aan te gaan en bekijk alle beschikbare opties. De belangrijkste stap is echter om verbinding te maken en te communiceren met anderen die geïnteresseerd zijn in crypto. Een gemeenschap zijn die geïnteresseerd is in iets dat gedecentraliseerd is, betekent dat de gemeenschap zal samenwerken en betrokken is. Leer van anderen hoe je met deze nieuwe techniek kunt omgaan en maak het hierdoor mogelijk om ook anderen te onderwijzen! Crypto werkt op basis van een netwerk van mensen die geïnteresseerd zijn in het verkennen van een nieuwe wereld van economie, dus zorg dat jij ook een deel van de taart krijgt!

‘Dit artikel wordt u aangeboden door knaken. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.’

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant