Afbeelding
Foto:PR

Een gezellige avond met een ladies night homeparty

Partnerbijdrage

Heb jij een leuke vriendinnengroep en is geen onderwerp taboe tijdens jullie gesprekken? Dan zijn jullie misschien in voor een ladies night homeparty? Misschien dat deze party nog niet bekend voorkomt? Iedereen kent wel de Tupperware party of een make-up party. Ook een ladies night homeparty is iets dergelijks, alleen voor producten die nog een beetje in de taboesfeer zitten, namelijk erotische speeltjes. 

Zullen vriendinnen hiervoor in zijn?

Natuurlijk, een ladies night homeparty is iets anders en spannend. Maak jij je zorgen of je vriendinnen wel voor een dergelijke party te porren zijn? Dit hangt ook een beetje af van hoe jullie vriendschap is en waar jullie over praten. Als jullie elkaar alles vertellen, ook hoe het zit met het intieme leven, dan is een ladies night homeparty zeker een succes. Een dergelijk party is absoluut niet vulgair of enkel seksueel getint. Onder het genot van een hapje en een drankje is het gewoon een erg gezellige avond met vriendinnen, waarbij ook over intieme dingen gepraat wordt. 

Hoe gaat een ladies night homeparty?

Een ladies night homeparty is enkel voor vrouwen vanaf 18 jaar. Als gastvrouw verzorg je net zoals je met visite doet, het eten en drinken. Tijdens de avond komt er één of misschien meerdere consulenten langs die een heel assortiment speeltjes en andere producten voor de slaapkamer bij zich hebben. Iedereen wordt tijdens de avond in staat gesteld om de speeltjes te bekijken en te voelen. Zo komen jullie er eindelijk eens achter hoe bepaalde speeltjes werken of wat de beste glijmiddel is. Tijdens het bekijken van de speeltjes, ontstaan er vanzelf leuke gesprekken en leer je ook elkaar nog beter kennen. Natuurlijk is deze avond er ook voor om leuke speeltjes te bestellen.

Een ladies night homeparty organiseren voor speciale gelegenheden

Natuurlijk kun je thuis een ladies night homeparty organiseren wanneer jij daar zin in hebt. Maar een dergelijke party is ook een erg leuk idee voor een bijzondere gelegenheid. Als jij niet weet wat je moet doen voor een vrijgezellenfeestje, een verjaardag of een weekend weg met vriendinnen, dan leent een ladies night homeparty zich hier prima voor. Voorwaarde is uiteraard wel, dat er alleen maar vrouwen aanwezig zijn. 

Moet je als gastvrouw nog iets regelen?

Wordt een ladies night homeparty bij jou thuis georganiseerd? Als gastvrouw hoef jij enkel maar je vriendinnen uit te nodigen en zorgen voor eten en drinken om de avond gezellig te maken. De consulenten doen de rest. Zij nemen alle speeltjes mee en geven uitleg. Als gastvrouw krijg je een cadeau voor het organiseren van de avond en vaak mag je voor een percentage van de omzet van die avond iets bestellen.

Dit artikel wordt u aangeboden door Veiliggenieten.nl. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant