Afbeelding
Foto: PR

Elektrische haard onder uw televisie voor het bioscoopgevoel

Partnerbijdrage

Wellicht is de naam cinewall compleet nieuw voor u? Een cinewall zorgt ervoor dat u uw televisie eenvoudig kunt combineren met een open haard. Uw kabels worden op een nette manier weggewerkt en een cinewall zorgt voor een strak interieur. Wat zijn de verdere voordelen van een cinewall? Dit artikel geeft helderheid. 

Realiseer het echte bioscoopgevoel bij u thuis

Televisie haarden zorgen ervoor dat u uw favoriete televisie kunt combineren met een fijne open haard naar keuze. Een sfeerhaard zorgt voor het complete plaatje. Komt u thuis van een frisse wandeling uit het bos? Dan is het heerlijk om op de bank plaats te nemen met een beker warme chocolademelk en wellicht een bak popcorn om een leuke film te bekijken. U heeft door middel van een TV inbouw haard immers uw eigen privé bioscoop gecreëerd. 

Het beste van twee werelden

Televisies worden over het algemeen erg veel gebruikt. Het is een zeer belangrijke accessoire in iedere huiskamer. Ook de haard behoort tot een belangrijk element in huis. Stelt u zich eens voor dat u televisie kijkt en tegelijkertijd een blik werpt op de realistische en rustgevende vlammen van uw elektrische open haard. U kunt zich tussentijds even lekker verwarmen aan de open haard, terwijl u geniet van een goede film. 

Sfeerhaarden worden vaak geleverd inclusief warmte element. Er zijn diverse moderne en klassieke modellen verkrijgbaar. Deze verscheidenheid aan elektrische open haarden zorgt ervoor dat er voor iedereen een mooi exemplaar beschikbaar is. Wat dacht u van een sfeerhaard met een marmer uiterlijk? Marmer zorgt voor een luxueuze uitstraling in uw woning en versterkt een klassiek interieur. Houdt u van een eenvoudige of een moderne uitstraling? Ook dat is mogelijk.

Dit artikel wordt u aangeboden door Sfeerhaard.nl. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld