Afbeelding

Wat is er zo speciaal aan een epoxy tafel?

Partnerbijdrage

Ben je op zoek naar een bijzondere tafel die gezien mag worden? Als je wel houdt van een uniek design is een epoxy tafel misschien wel iets voor jou. Epoxy is een soort transparante hars, die super hard en heel erg glad wordt. Het wordt vaak gebruikt om hout af te werken, want het trekt in elk deukje en in elke noest. Een dikkere laag epoxy resulteert in een tafel met een transparante laag er overheen, wat een ontzettend gaaf effect heeft. Bij Project Alpha kunnen ze je er alles over vertellen, want daar zijn ze gespecialiseerd in het maken van epoxy eettafels.

Hoe wordt een epoxy tafel gemaakt?
Voor het maken van deze bijzondere tafels is het van belang om alleen het allermooiste hout te selecteren. Dit dient namelijk als de basis voor de tafel. Het epoxy is transparant, en doet de kleur van het hout extra opleven, maar het maakt ook elke oneffenheid en elke nerf zichtbaar. Daarom wordt bij voorkeur gekozen voor hout met een heel mooi patroon, zoals Russisch olijfhout, notenhout of elzenhout. Alle drie deze houtsoorten staan bekend om hun prachtige patronen, die extra goed zichtbaar zijn met een laag epoxy eroverheen.

De voordelen van een epoxy eettafel
Het spreekt voor zich dat je echt iets unieks in huis haalt met een epoxy eettafel van Project Alpha. Dit soort tafels hebben echter meerdere voordelen dan dat. Epoxy is een super sterk materiaal, waardoor de tafel niet snel zal beschadigen. Heb je kinderen die graag knutselen? Je hoeft de tafel niet extra te beschermen, want daar kan hij prima tegen. Wordt hij vies? Met een beetje sop en een doekje veeg je het er gewoon vanaf, hoe groot de vlek ook is. Als laatste kunnen naast hout ook andere materialen onder de laag epoxy worden verwerkt, die de tafel nóg unieker maken! Wat je ook vaak ziet is dat er gebruik wordt gemaakt van gekleurde epoxy, eventueel grof gemengd met diverse tinten. Dit ziet er heel bijzonder uit, en garandeert je een unieke tafel, waarvan er maar één in de hele wereld is.

Een huis met karakter begint met persoonlijke meubels
Vind jij het belangrijk om een woning te hebben die bij je past? Unieke meubels met karakter maken een interieur persoonlijk. Dit is de reden dat epoxy tafels zo in trek zijn. Niet één tafel is hetzelfde als een andere, en dus is jouw eetkamer in één klap bijzonder te noemen. Een set stoelen of een eetbank erbij in een mooie stoffering, en jouw eethoek steelt bij elk etentje of feestje de show!

Dit artikel wordt u aangeboden door project-alpha.com. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.


Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld