3 redenen waarom mensen kiezen voor een glamping

  Partnerbijdrage

Glamping is een vorm van kamperen waarbij je veel meer luxe ervaart. Alhoewel een eigen tentje opzetten ook zijn charmes heeft, brengen glampings toch heel veel voordelen. Het is dan ook niet zo vreemd dat de laatste jaren steeds meer mensen kiezen voor een glamping. Zo boek je via villatent.nl eenvoudig jouw volgende glamping avontuur. Je selecteert binnen een paar stappen waar jouw ideale vakantie aan moet voldoen, en de beste resultaten worden aangeboden. Ga je deze vakantie liever niet naar een verre vliegbestemming, maar wil je er toch even uit? Dan zijn glampings zeker de moeite waard een keer te proberen. Ervaar de vrijheid van kamperen, met de luxe van een hotelgevoel!

Geen expedities meer naar de wc
Dit voordeel staat als een huis. Met je eigen tent-deluxe hoef je geen nachtelijke tochten meer te maken naar de wc. Ook met je handdoekje door de modder denderen naar de douche word je deze vakantie bespaart. ‘Glamperen’ heeft namelijk als grote voordeel dat er eigen sanitair aanwezig is. Net zoals je van een hotelkamer gewend bent, geniet je van je eigen schone douche en wc. Sommige glampings doen er nog een schepje bovenop, waardoor je zelfs je eigen jacuzzi tot je beschikking hebt. Warm in een bubbelbad naar de sterren kijken is misschien wel het ultieme gevoel van vrijheid en rust. Wie zegt dat kamperen primitief hoort te zijn?

Je bespaart zeeën van tijd met glamping
Iedere die hard kampeerder weet dat een goede voorbereiding essentieel is. Je wil natuurlijk wel alle kampeerbenodigdheden meenemen, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Na een lange autotocht wil je immers zo snel mogelijk je tentje opzetten. Slaapzakken, luchtbedden oppompen, gasstelletje mee. Het is heerlijk om zo zelfvoorzienend te zijn, maar wat kost het veel tijd en energie om alles te verzamelen! Met Glamping staat je luxueuze (not so) humble abode direct voor je klaar bij aankomst. Kookgelegenheid, een warm opgemaakt bedje en zelfs de handdoeken klaar voor gebruik, zodat je direct in vakantiemodus gaat. Dit bespaart niet alleen zeeën van tijd, maar ook een berg frustratie en inpakstress. Dat wordt dus dubbel genieten bij glampings van villatent.nl.

Gewoon met je eigen auto op vakantie
In deze onzekere tijden is op vliegvakantie gaan een risico. Hoewel je niet van het ergste uit moet gaan, ben je toch afhankelijk van vliegtuigmaatschappijen en reisbureaus. Om dan nog niet te spreken over veranderende situaties in de wereld. Dit maakt glampings ook een geliefde keuze voor de voorzichtige reizigers onder ons. Je kunt namelijk gewoon met je eigen vertrouwde auto uit glamperen! Hierdoor heb je de vrijheid om de omgeving te verkennen en hoef je je bagage niet te beperken tot een bepaald gewicht. Met de hele familie op vakantie is ook nog eens een stuk beter betaalbaar op deze manier!

Dit artikel wordt u aangeboden door villatent.nl. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden