ttps://pixabay.com/nl/photos/kantoor-business-boekhouder-620822/

Twee tips omtrent het kiezen van een sim only abonnement!

  Partnerbijdrage

Het sim only abonnement is al jarenlang razend populair in Nederland. Dit komt doordat het sim only abonnement jou over het algemeen meer vrijheid geeft dan wanneer je voor de combinatie toestel + abonnement kiest. Dit komt omdat je enkel voor de functionaliteiten van het abonnement betaalt en niet ook een abonnement afsluit voor het toestel. Omdat de sim only abonnementen zo in trek zijn is de kans behoorlijk groot dat ook jij binnenkort een sim only abonnement wilt afsluiten. Om je op weg te helpen in je keuze geven we je in deze blog drie tips omtrent het kiezen van het juiste sim only abonnement voor jou!

Eigen wensen in kaart brengen

Met een sim only abonnement kun je je abonnement vaak volledig zelf samenstellen. Je kunt zelf bepalen hoeveel belminuten, sms’jes en mb’s je in het sim only abonnement laat vallen. Hierin zien we over het algemeen dat het overgrote deel van de kosten bepaald wordt door de grootte van de internetbundel. De hoeveelheid mb’s die jij per maand wilt gebruiken hangt dus grotendeels samen met de kosten voor het sim only abonnement. Toch kunnen we je aanraden om al snel voor een de abonnementsvorm sim only onbeperkt internet te kiezen. Door te kiezen voor deze abonnementsvorm weet je zeker dat je nooit over je abonnement heen gaat en je altijd gebruik kunt maken van het internet!

Tegoed meenemen naar volgende maand

Sommige sim only providers bieden jou de mogelijkheid om het tegoed dat je overhoudt mee te nemen naar de volgende maand. Wanneer jij bijvoorbeeld een abonnement hebt met daarin 200 belminuten per maand en je er maar 20 gebruikt, dan kun je bij sommige providers deze 180 minuten meenemen naar de komende maand. Dit is overigens niet bij alle providers zo. Als dit iets is wat je wel graag wilt moet je hier dan ook extra goed op letten bij het kiezen van jouw provider! Hierin geldt over het algemeen overigens wel een maximum. Het is in dit geval niet de bedoeling dat je 10 maanden belminuten meeneemt om vervolgens jouw belbundel stop te zetten omdat je genoeg gespaard hebt.

Dit artikel wordt u aangeboden door providers.nl. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden