Foto: PR

Een leuk verjaardagscadeau versturen

  Partnerbijdrage

Ben je uitgenodigd voor de verjaardag van iemand, maar kun je helaas niet op bezoek komen? Dan betekent dit niet dat je helemaal geen aandacht kunt besteden aan de feestelijke dag. Je kunt bijvoorbeeld een wenskaart versturen of de persoon in kwestie bellen op zijn of haar verjaardag. Toch gaat dit voor sommige mensen niet ver genoeg. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook andere manieren om aandacht aan de verjaardag van een ander te besteden. Zo kun je bijvoorbeeld een verjaardagscadeau versturen via de post. Klinkt dit jou als muziek in de oren, maar zoek je nog een leuk cadeau? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij lichten in deze tekst namelijk een aantal cadeaus uit die je kunt versturen.

Cadeaubon

Veel mensen vinden het lastig om een geschikt verjaardagscadeau voor iemand te vinden. Geldt dit ook voor jou? Kies dan voor een cadeaubon. Cadeaubonnen zijn er vandaag de dag in allerlei varianten. Je kunt iemand bijvoorbeeld een bon voor een wellness uitje geven, maar ook een bon voor een bouwmarkt. Eén van de voordelen van zo’n bon is dat je nergens aan vastzit. De ontvanger bepaalt namelijk zelf wat hij met een bon doet en wanneer hij hem gebruikt.

Een tweede voordeel van een cadeaukaart is dat je vrij bent om een bedrag te kiezen dat je erop zet. Er geldt vaak een minimum- en maximumbedrag, maar tussen deze bedragen bepaal je zelf de waarde van een cadeaukaart. Bijkomend voordeel is dat je een cadeaukaart makkelijk kunt versturen. De kaart past immers gewoon door de brievenbus. Verstuur je de kaart niet zelf, maar doe je dit rechtstreeks vanuit een webwinkel? Bestel dan ruim op tijd. Zodoende voorkom je dat de cadeaukaart pas na de verjaardag van de jarige bezorgd wordt.

Ballonnen

Als iemand jarig is, kun je hem of haar een kaartje sturen. Op deze manier laat je merken dat je de verjaardag van de jarige niet vergeten bent. Vind je het wat ouderwets om een kaartje te sturen? Of wil je eens op een bijzondere manier stilstaan bij een verjaardag? Dan kun je hem of haar ook ballonnen sturen. Bij de bestelling geef je aan wanneer het pakketje bezorgd moet worden. Als er niets geks gebeurt, staat de bezorger op de verjaardag voor de deur. De ballon zit meestal in een grote doos. Zodra deze geopend wordt, komt de ballon direct omhoog.

Bosje bloemen

Ben je niet zo van de kaartjes en vind je een ballon ook geen leuk cadeau? Geen probleem, want er zijn nog genoeg andere mogelijkheden. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een bosje bloemen cadeau te doen. Dit is een cadeau dat eigenlijk altijd in de smaak valt. Sommige mensen denken dat zij zelf langs de jarige moeten om een bosje bloemen af te leveren. Vroeger was dit inderdaad nodig, maar tegenwoordig hoeft dat niet meer. Als je jouw bosje bloemen online bestelt, kun je deze bij de jarige laten bezorgen. Net als bij ballonnen geldt ook dat je bij bloemen niet te laat moet bestellen. Doe je dit wel? Dan arriveert het verjaardagscadeau mogelijk pas na de verjaardag.

Gepersonaliseerd cadeau

Als je een hechte band hebt met de jarige, baal je er ongetwijfeld stevig van dat je er niet langs kunt voor zijn of haar verjaardag. Daarom wil je mogelijk een extra leuk cadeau versturen. In dat geval kun je voor een gepersonaliseerd cadeau kiezen. Je kunt zelf iets leuks maken, zodat het cadeau een persoonlijk tintje krijgt. Ben je niet echt creatief? Denk dan niet direct dat een persoonlijk cadeau niet mogelijk is. Nee, want je kunt namelijk ook een gepersonaliseerd cadeau kopen. Denk bijvoorbeeld aan een cadeau waarop een foto van jullie wordt afgebeeld. Dit kan bijvoorbeeld een mok zijn, maar ook een schilderij of een kalender.

Wil je geen groot cadeau kopen, maar toch iets persoonlijks versturen? Dan is een gepersonaliseerde wenskaart misschien iets voor jou. Zo’n kaart kun je niet alleen van een persoonlijke tekst voorzien, maar ook van een leuke foto. En zeg nou zelf: het is een stuk leuker om een gepersonaliseerde wenskaart te krijgen dan een standaard kaart.

Brievenbuslekkernij

Ben je niet in de gelegenheid om bij een jarige langs te gaan, maar wil je hem of haar wel trakteren op iets lekkers? Dan kun je een brievenbuslekkernij versturen. De mogelijkheden op dit gebied zijn de laatste tijd alleen maar groter geworden. Je kunt bijvoorbeeld een brievenbustaart versturen aan een jarige, maar ook borrelsnacks of chocolaatjes. Op deze manier laat je het feestvarken weten dat je aan hem/haar denkt en zorg je direct voor iets lekkers.

Het grote voordeel van een brievenbuslekkernij is dat deze door een standaard brievenbus past. Hierdoor hoeft de jarige niet thuis te zijn om het pakketje te ontvangen. Bij het bestellen vul je de gegevens van de ontvanger in en selecteer je de gewenste bezorgdatum. Zo weet je dat de lekkernij op de juiste dag en bij de juiste persoon afgeleverd wordt.

Dit artikel wordt u aangeboden door Primera.  Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden