Conciërge Martin onthult het bord op het schoolplein, dat vanaf nu het 'Martin Imhoff Plein' heet. Foto: PR

Conciërge Martin onthult het bord op het schoolplein, dat vanaf nu het 'Martin Imhoff Plein' heet. Foto: PR

Schoolplein vernoemd naar afscheidnemende conciërge Martin

Onderwijs

WARNSVELD - Afgelopen vrijdag 19 januari 2024 was een bijzondere dag bij Kindcentrum de Fontein, want na maar liefst 32 jaar inzet en gezelligheid ging conciërge Martin met pensioen! De kinderen hadden een verrassing in petto: ze haalden Martin thuis op met trommels en muziekinstrumenten. Een kleurrijk begin van een dag vol emoties. Martin nam persoonlijk afscheid in elke klas, waar hij door de kinderen ontvangen werd met toneelstukjes en knuffels en herinneringen ophaalde met de leerkrachten. Met 899 kinderen die hij door de jaren heen heeft zien opgroeien, was het een bonte mix van nostalgie en feestelijkheid.

Maar het hoogtepunt van de dag moest nog komen. In het bijzijn van zijn familie mocht Martin het bord op het schoolplein onthullen, dat vanaf nu het ‘Martin Imhoff Plein’ heet. Een eerbetoon aan de man die Kindcentrum de Fontein al die jaren fris en schoon heeft gehouden. Martin deelde met een brede glimlach zijn gevoelens: “Dit is te gek! Ik had dit nooit zien aankomen. Het ‘Martin Imhoff Plein’ zal altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben.” Directeur Joris Luesink voegde toe: “Martin was niet alleen onze conciërge, maar ook een vriend voor iedereen. Zijn positieve invloed zal nog lang doorklinken op ons kindcentrum.”

Nu begint voor Martin een nieuw avontuur genaamd pensioen. Kindcentrum de Fontein wenst hem ontzettend veel plezier, rust en avontuur in deze nieuwe levensfase.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant