De leerlingen genieten van de diverse spelletjes. Foto: Rick Damveld
De leerlingen genieten van de diverse spelletjes. Foto: Rick Damveld

Koningsspelen Basisschool de Scheperstee

Onderwijs

WARNSVELD - Op 22 april was het eindelijk weer zover; Koningsspelen 2022. Ook de leerlingen van basisschool De Scheperstee deden daar dit jaar aan mee. Na twee jaren van afwezigheid vonden de Koningsspelen dit jaar weer plaatsvinden op de voetbalvelden van de Warnsveldse Boys. 

Voorafgaand aan de Koningsspelen was er eerst een Koningsontbijt op school verzorgd door de Jumbo. Aansluitend zijn de leerlingen met leraren en begeleiders wandelend vertrokken naar de Warnsveldse Boys. Velen oranje verkleed, zoals het traditiegetrouw hoort. 

Al vanaf het vertrek van school naar de voetbalvelden was het een gezellige aangelegenheid. Eenmaal aangekomen werd er gestart met een warming-up, aansluitend waren er allerlei spellen georganiseerd waaraan ieder groepje mee kon doen. Tussendoor had de Oudervereniging van De Scheperstee een versnapering en wat te drinken voor de leerlingen geregeld. Na twee uur spelletjes doen, zoals houd je tuintje schoon, waterhelmen, yenga, etc. gingen de leerlingen weer richting de school. Eenmaal aangekomen konden de leerlingen zich gaan voorbereiden op de meivakantie. Al met al was het een geslaagd ochtend waar de leerlingen en leraren met veel plezier op terug kunnen kijken.

Vele leerlingen waren oranje verkleed. Foto: Rick Damveld
De leerlingen genieten van de diverse spelletjes. Foto: Rick Damveld

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld