De tuin ziet er momenteel prachtig uit. Foto: PR
De tuin ziet er momenteel prachtig uit. Foto: PR

Muzikale afsluiting tuinseizoen Overtuin

Natuur

WARNSVELD - De herfst heeft zijn intrede gedaan en op zondag 15 oktober is het alweer de laatste Opentuindag van dit jaar. Zeker de moeite waard om nog een keer te komen want de in 1832 aangelegde tuin in de landschapsstijl ziet er momenteel prachtig uit.

Monumentale oude bomen met een onderlaag van verschillende heesters en dit alles tip en top onderhouden door de vrijwilligers. Deze groep mannen en vrouwen werken tweewekelijks een ochtend in de tuin en kunnen nog versterking gebruiken. Ook kan men zich aanmelden om op de landelijke Natuurwerkdag 4 november een ochtend in de tuin te werken. Ga naar natuurwerkdag.nl, kies als postcode 7231 en als afstand 10 km en je komt bij de Overtuin terecht. De organisatie zorgt die dag voor soep met broodjes. Aanmelden via de mail kan ook.

In de galerie is voor het laatst de tentoonstelling ‘Kleurrijk’ met natuurfoto’s van Fabienne Nauta te zien. Met kleine intieme foto’s exposeert zij de stilte van de natuur. Fabienne is zondag persoonlijk aanwezig om eventueel toelichting te geven op haar werk. 

Deze laatste tuindag wordt afgesloten met een heuse sing-a-long. Vanaf 14.00 uur staat het Nederlandse lied centraal en kan er door alle bezoekers gezongen worden. Er zijn een vijftiental liederen geselecteerd en het geheel wordt begeleid op de gitaar door Arnold Slaghek. 

Galerie en terras zijn altijd vrij toegankelijk. De entree voor de tuin bedraagt 3,50 euro. Onder begeleiding hebben kinderen tot 16 jaar vrij toegang. Er is geen pinmogelijkheid, alleen contante betaling. Molenstraat 6 in Warnsveld. Geopend van 12.00 tot 17.00 uur.


www.deovertuin.nl 

warnsveld@deovertuin.nl 

06 - 263 784 94  

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld