IJsvogel. Foto: Erwin Jansen
IJsvogel. Foto: Erwin Jansen

Jubilerend IVN Zutphen houdt fotowedstrijd

Natuur

ZUTPHEN - Ter gelegenheid van haar 40-jarig jubileum organiseert IVN Zutphen een fotowedstrijd waarin de ‘Natuur in en om Zutphen nu’ centraal staat. De wedstrijd staat open voor jong en oud en loopt van 16 september t/m 29 oktober.

Iedereen mag meedoen; IVN-lid of niet. Er worden prijzen en (zo nodig) eervolle vermeldingen toegekend in volgende categorieën: foto’s gemaakt met smartphone door deelnemer tot 16 jaar, foto’s gemaakt met camera door deelnemer tot 16 jaar, foto’s gemaakt met smartphone door deelnemer vanaf 16 jaar en foto’s gemaakt met camera door deelnemer vanaf 16 jaar. Iedere deelnemer krijgt zijn/haar ingestuurde foto afgedrukt.

Per categorie is er een eerste en een tweede prijs beschikbaar. De eerste prijs bestaat uit een ingelijste A4-vergroting en een waardebon van 30 euro. De ingelijste vergroting kan natuurlijk van de winnende foto zijn, maar kan ook een mooie natuurfoto zijn die je uitzoekt bij de lokale natuurfotograaf Erwin Jansen. De tweede prijs bestaat uit een set van 15 ansichtkaarten van de winnende foto.

Meedoen
Maak tijdens de wedstrijdperiode (16 september t/m 29 oktober ) een foto van ‘de natuur in Zutphen en omstreken nu’ en stuur de (digitale) foto per mail naar ivn2023foto@gmail.com, met vermelding van naam, leeftijd, datum en locatie opname en gebruik van camera en/of smartphone. Deelnemers ontvangen als ontvangstbevestiging een mail met het wedstrijdnummer. Ga met (een afdruk van) de mail met wedstrijdnummer naar Foto Pieter Keuzekamp (Korte Beukerstraat 19, Zutphen) en haal de gratis afdruk op.

Uitslag
Begin november komt de jury bijeen en worden de winnende foto’s bepaald. De jury bestaat uit een professionele fotograaf, een hele goede natuurfotograaf en een vertegenwoordiger van IVN. Winnaars worden persoonlijk geïnformeerd. Hierna worden de winnende foto’s (met deelnemer en fotolocatie) gepubliceerd op de site van IVN-Zutphen (www.ivn.nl/afdeling/zutphen), Facebook van IVN-Zutphen en wordt de uitslag zo mogelijk in de lokale krant vermeld.

Kijk op www.ivn.nl/afdeling/zutphen voor de spelregels van de fotowedstrijd. Voor vragen: kom naar de IVN-stand op de Honingmarkt op 16 september of mail naar ivn2023foto@gmail.com.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld