Het trio van Yentl Flavour. Foto: PR
Het trio van Yentl Flavour. Foto: PR

Muzikale laatste Opentuindag

Natuur

WARNSVELD - Op zondag 3 juli is het de laatste Opentuindag voor de jaarlijkse zomerstop. Met deze keer een leuke muzikale aanvulling in de parktuin en galerie. Het trio van Yentl Flavour zal, in het kader van Gluren bij de Buren. drie optredens komen verzorgen, om 13:45, 15:15 en 16:45 uur, en daarom zal de tuin in ieder geval tot 17.30 uur zijn opengesteld. 

Het repertoire van Yentl Flavour (yentl, Jiddisch voor vriendelijk)bestaat uit Jiddisch, klezmer, pittige Ierse muziek, klassieke titels, folk en eigen werk. Het trio, bestaande uit een gitarist, violiste en zangeres, geeft een eigen draai aan de van oorsprong traditionele muziek. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. 

Op het terras worden voor de laatste keer vogelboeken voor de prijs van 0,50 euro aangeboden en in de galerie handgemaakte hoeden. Tevens is in de galerie de expositie ‘Ik omarm mijn kristal’ van Elize de Weerd-Stork te bezichtigen. Op een geheel eigen wijze heeft Elize de laatste jaren van haar leven het verhaal van haar ziekteproces weergegeven. Zij gaat daarbij van de mogelijkheden uit, heel positief. Het resultaat is een kleurrijke expositie waarbij bij elk schilderij ook een korte verklaring over het werk wordt gegeven door Elize zelf. Ook is een boekje, waarin haar schilderijen mét uitleg verzameld zijn, te koop. De tentoonstelling is nog tot en met 28 augustus te zien.

Galerie en terras zijn altijd vrij toegankelijk. De entree voor de tuin bedraagt 3,50 euro (alleen contante betaling). Kinderen tot 16 jaar onder begeleiding hebben vrij toegang. Molenstraat 6 in Warnsveld. Geopend van 12.00 tot 17.30 uur.


www.deovertuin.nl

info@deovertuin.nl

0575 - 559 989

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld