Band The New American Farmers. Foto: PR
Band The New American Farmers. Foto: PR

The New American Farmers live in het Vordense Kulturhus

Muziek

VORDEN - Op zaterdag 13 april presenteert het Vordense Kulturhus een avond vol muziek met de band ‘The New American Farmers’. Vanaf 20.30 uur zijn alle muziekliefhebbers van harte welkom om te genieten van een bijzondere optreden van deze vijfmansformatie uit de omgeving van Dalfsen.

The New American Farmers staat bekend om hun toegankelijke maar tegelijkertijd opwindende mix van blues, Americana en garage blues. Wat hun optreden extra bijzonder maakt, is het gebruik van zelfgebouwde cigar box gitaren, gitaren die zijn vervaardigd uit sigarenkisten. Deze unieke instrumenten vinden hun oorsprong in de 19e eeuw op de katoenplantages langs de Mississippi, waar muzikanten creatieve oplossingen zochten om muziek te maken met de materialen die voorhanden waren. 

Op het repertoire van The New American Farmers staan zowel zelfgeschreven nummers in het Engels en het Overijssels dialect, als bekende en minder bekende covers en bewerkingen van andere artiesten. De band belooft een avond vol swingende muziek en een sfeervolle ambiance.

Zin in een avondje uit met live muziek? Kom dan op zaterdagavond 13 april naar het Kulturhus! De entree is gratis.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant