The Coincidences. Foto: Patric Lieffers
The Coincidences. Foto: Patric Lieffers

The Coincidences toveren Wereldlokaal Zutphen om tot Ierse pub

Muziek

ZUTPHEN - Op zondag 10 maart om 15.00 uur ondergaat het Wereldlokaal Zutphen een metamorfose tot een traditionele Ierse pub, waar muziekliefhebbers worden getrakteerd op een hartstochtelijk optreden van The Coincidences. Met een bezetting van 8 muzikanten, variërend van viool tot mondharmonica, brengen ze een mix van traditionele Keltische volksmuziek, jigs & reels en eigen composities.

De roots van The Coincidences liggen in het Woest en Bijster Land, een oude benaming voor de Zuid Veluwse heidevelden. Inspiratie wordt gehaald uit de meer dan 3000 jaar oude cultuur van de Celtic Fields in deze omgeving. Het programma belooft een mix van weemoed, passie, snelheid en humor.

Het evenement vindt plaats in Cultuurhuis Geweldig!, Geweldigershoek 39 te Zutphen. Toegangskaarten kosten 15 euro met gereduceerde tarieven voor jongeren, studenten en leden van Nolano (10 euro). Kinderen vanaf 9 jaar, minima en asielzoekers betalen 5 euro (kinderen to 8 jaar gratis). Kaarten kunnen gereserveerd worden via info@wereldmuziek.nl en betaald worden via NL68 RABO 0322 5387 69 t.n.v. Stichting Pentaton, of direct aan de zaal worden gekocht.


www.wereldmuziek.nl

www.thecoincidences.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant