The New Conrad Miller Trio. Foto: Koos Sohns

The New Conrad Miller Trio. Foto: Koos Sohns

Akoestisch pianotrio The New Conrad Miller Trio bij Mr. Jazz

Muziek

ZUTPHEN - Op donderdag 15 februari om 20.30 uur verwelkomt Mr. Jazz het akoestisch pianotrio The New Conrad Miller Trio voor een optreden vol verfrissende jazzklanken. Het trio, geleid door pianist Coen Molenaar, staat bekend om zijn avontuurlijke mix van stijlen en wordt vaak geprezen als een van de beste jazztrio’s van Nederland.

Met invloeden van artiesten zoals Keith Jarrett, Gonzalo Rubalcaba, Vijay Iyer en Brad Mehldau brengt het trio een boeiende mix van latin jazz, neo-soul en funk. Hun nieuwste album ‘Wildflowers’ belooft een opwindende ervaring te bieden, doordrenkt met positieve energie en vreugde. De Amerikaanse trompettist Randy Brecker prijst de muziek van het trio, terwijl gitarist Jan Akkerman het beschrijft als “een genot voor hart, oren en ziel”. Naast pianist Coen Molenaar bestaat het trio verder uit drummer Enrique Firpi en bassist David de Marez Oyens. 

Het optreden vindt plaats bij Mr. Jazz, gelegen aan de Houtmarkt 71 in Zutphen. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.mrjazzzutphen.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant